Regija

Goran Reljić večeras u Rusiji traži drugu pobjedu zaredom: čeka ga iskusni Uzbekistanac

Davrbek Isakov vs. Goran Reljić

 Instagram (aca Mma)
Hrvatski poluteškaš nastupit će u Sankt Peterburgu u sklopu ACA 133 eventa

Ruska promocija Absolute Championship Akhmat (ACA) također će imati svog predstavnika danas. Iskusni hrvatski borac Goran Reljić (20-9-0) nastupit će u sklopu ACA 133 priredbe. ''Ghost'' će u svom jubilarnom 30. profesionalnom nastupu tražiti drugu pobjedu zaredom. Protivnik će mu biti Uzbekistanac Davrbek Isakov (15-14-0).

Bit će ovo treći uzastopni Reljićev nastup pod okriljem jako dobre ruske promocije. 37-godišnji Goran prva dva nastupa odradio je s polovičnim uspjehom. Nikola Dipchikov nokautirao ga je u kolovozu 2020. godine, no Reljić se pobjedama vratio u četvrtom mjesecu ove godine, savladavši Carlosa Eduarda podijeljenom sudačkom odlukom. Zadranin se nada nastaviti s pobjedama, a meč protiv Isakova odradit će u poluteškoj kategoriji.

Davrbek Isakov 36-godišnji je Uzbekistanac, a nadimak mu je ''Bek''. Radi se o borcu koji nije nastupao od 11. mjeseca, 2019. godine. Dakle, izvan pogona je dvije godine. U trenutno posljednjem nastupu, Isakov je izgubio od Jussija Halonena (8-7-0), prekidom zbog ozljede, nakon završetka prve runde. Isakov je prethodno bio u nizu od osam uzastopnih slavlja, no radi se o protivnicima koji nisu Reljićeva kalibra.

Goran u ovaj meč definitivno ulazi kao favorit i sigurno se nada 21. pobjedi u profesionalnoj MMA karijeri. Priredba u Sankt Peterburgu započinje u 18:30h, a Goranov meč treći je po redu. Event predvodi meč perolake kategorije između Aptija Bimarzaeva (17-3-0) i Elismara Lime (25-9-0).

Linker
19. travanj 2024 04:45