Regija

Goran Reljić upisao poraz u debiju za slovačku organizaciju

Goran Reljić

 Screenshot (instagram, Goran Reljić)
Nije se uspio dokazati u novoj organizaciju

Jedan od naših najboljih i najiskusnijih veterana slobodne borbe, Goran ‘Ghost‘ Reljić, odradio je sinoć debi za slovačku RFA organizaciju. RFA promocija je inače nova organizacija u Slovačkoj koja bi prema nekim predviđanjima trebala postati jedna od vodećih promocija u Europi u idućih nekoliko godina s obzirom na potencijal koji ima, borce koje dovode i honorare koje im osiguravaju.

Protivnik mu je bio 12 godina mlađi Vojtech Garba, koji je do sada u karijeri odradio devet borbi, od kojih je u njih šest slavio, a tri puta je bio poražen.

Oba borca krenula su opreznije u prvi rundu, a onda je nakon otprilike minutu i pol borbe Reljić primio nezgodan udarac nogom u međunožje. Nakon kratkog oporavka Reljić je krenuo borbu odvesti u parter, što je na kraju i uspio. Iako je imao gornju poziciju, mladi Garba se tu puno bolje snašao i serijom snažnih laktova s pozicije leđa nanio Goranu porezotinu na glavi.

U drugoj rundi Garba pogađa Reljića preciznim udarcem, ali se nedugo nakon toga ponovno našao u parteru. Uspio se izvući iz neugodne situacije, te su ostatak runde proveli u stojci. Krv je sve više navirala iz Goranove porezotine na glavi, a uskoro je borbi došao kraj. Mladi Garba je pobjedu života u koju je došao kao ‘underdog‘ na koncu odnio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Goran je do sada nastupao u brojnim velikim MMA organizacijama kao što su UFC, ACA i KSW gdje se okitio pojasom, a natjecao se i u boksu golim šakama gdje je uspio postati svjetski prvak.

Linker
15. travanj 2024 19:33