Regija

‘Hrvanje u pustinji‘: Pogledajte kako Roberto Soldić hrva s ponajboljim ‘grapplerom‘ današnjice na zanimljivoj lokaciji

Roberto Soldić i Mikey Musumeci

 Instagram (mikey Musumeci)
Lijepo je vidjeti Soldića da je u prijateljskim odnosima s drugim borcima unutar svoje nove organizacije, a nadamo se da će se i njegova situacija uskoro razriješiti

Svi ljubitelji ‘‘grapplinga‘‘ vrlo dobro znaju tko je Mikey Musumeci. Ovaj 27-godišnji ‘‘grappler‘‘ prvak je ONE Championshipa u muha kategoriji, a mnogi ga nazivaju jednim od najboljih ‘‘grapplera‘‘ današnjice. Veliko je on ime u svijetu spomenutog sporta, a jučer se susreo i s ponajboljim hrvatskim borcem, Robertom Soldićem.

Iako situacija sa Soldićem i ONE-om nije bajna, prije svega jer mu još uvijek nisu ugovorili novi meč unatoč tome što ga je on tražio, Soldić se svakako pojavljuje tamo gdje treba kada ga pozovu iz organizacije.

Jučer je Roberto postavio fotografiju s legendarnim Rodtangom, a sinoć je na Instagramu osvanula jedna jako zanimljiva snimka. Objavio ju je upravo Mikey Musumeci, a na njoj se vidi kako Roberto i on prijateljski hrvaju. Da sve bude zanimljivije, to su činili – u pustinji:

‘‘HRVANJE U PUSTINJI. Jedna od najvećih prepreka za mene dok sam u ovom reality showu, osim nedostatka sna, jest da imam NULA vremena za trening. Počeo sam ludjeti bez treninga. Svaki fizički izazov dobijem kada sretnem prijatelje (goste sportaše). Ovdje sam upao u nevolju od produkcije jer sam trenirao sa svojim bratom i budućim prvakom ONE championshipa‘‘, napisao je usput Musumeci.

Lijepo je vidjeti Soldića da je u prijateljskim odnosima s drugim borcima unutar svoje nove organizacije, a nadamo se da će se i njegova situacija uskoro razriješiti. U ovoj fazi karijere, dok je na svom vrhuncu, jednostavno treba mečeve kako bi mogao nastaviti napredovati i razvijati se kao borac. ONE-ovi borci već godinama imaju taj problem jer im se mečevi ne ugovaraju, a vidjet ćemo nosi li budućnost ikakvo poboljšanje.

Linker
02. svibanj 2024 15:44