Regija

Roberto Soldić oglasio se na Instagramu: ‘Kadestam je odbio revanš, nadam se da će netko prihvatiti meč!‘

Roberto Soldić

 SCREENSHOT/INSTAGRAM/ROBERTO SOLDIć
Najbolji hrvatski MMA borac nije se borio od svibnja ove godine kada ga je pobijedio upravo ‘Bandit‘

Jedan od boraca koji nam je mogao isporučiti više u 2023. godini svakako je Roberto Soldić. "Robocop" je ove godine odradio jedan meč, njegov drugi u ONE Championshipu kada mu je protivnik bio Šveđanin Zebaztian Kadestam. Iako je bio bolji nakon prve runde, u drugoj je "Bandit" pogodio odličan lakat u bradu i naposljetku slavio tehničkim nokautom.

Bilo je to u svibnju, a od tada Soldić nije uspio pronaći protivnika te još uvijek čeka na prvu pobjedu unutar azijske promocije. Mnogima je bilo čudno kako to da nema nikakvih novosti o novoj borbi, a sada se i sam borac iz Viteza oglasio oko cijele situacije izražavajući nezadovoljstvo oko cijele situacije.

"Ovako javno da se obratim prijateljima i fanovima što se tiče borbe. Dobivam puno poruka o tome kada ću se opet boriti, a tvrdim da sam spreman. ONE se javio, tražio sam revanš s Kadestamom, ali on je odbio. Organizacija je imala druge dvije opcije koje su također otpale... Nadam se da će netko prihvatiti meč!"

image

Instagram story Roberta Soldića

SCREENSHOT/INSTAGRAM/ROBERTO SOLDIć

U ovoj fazi karijere definitivno bi bilo dobro da Soldić ima što više mečeva, a definitivno ćemo pratiti hoće li mu se napokon nešto otvoriti i da će dobiti priliku pokazati svoj raskošni talent.

Linker
13. ožujak 2024 15:38