Regija

Hrvatska ostala bez jedinog predstavnika na Svjetskom prvenstvu u MMA-u: ‘Ne daju nam da se borimo protiv Amerikanca‘

Tiriel-Luka Abramović

 Instagram (saša Drobac)
22-godišnji borac iz zagrebačkog ATT-ja zadobio je posjekotinu iznad lijevog oka i nije mu odobren novi nastup

Sinoć smo vam pisali o sjajnom nastupu Tiriela-Luke Abramovića u osmini finala Svjetskog amaterskog prvenstva u MMA-u, ali već jutros dolaze loše vijesti iz tabora naše reprezentacije.

Glavni trener reprezentacije, Saša Drobac, putem ‘‘storyja‘‘ na Instagramu otkrio je kako Tiriel-Luka Abramović nije dobio dopuštenje liječničkog tima za nastup u četvrtfinalu koje je na rasporedu danas iza 16:00h.

‘‘Evo nas, odradili smo liječnički pregled i nažalost, ništa! Ima šavove i ne daju nam da se borimo protiv Amerikanac. Amerikanac ide u polufinale, a nije ni prdnuo. Šteta, ali vraćamo se kući s pobjedom!‘‘, rekao je Drobac, a nakratko se nadovezao i Abramović.

‘‘Šteta. Oko nije toliko loše, ali ne daju mi nastupiti. Šta ćeš...‘‘, dodao je talentirani hrvatski teškaš koji je jučer nakon meča završio na šivanju. Iako

image

Posjekotina Tiriela-Luke Abramovića

Instagram (saša Drobac)

22-godišnji Riječanin jučer je tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio Kosovara Florena Isenija. Tiriel-Luka u četvrtfinalu se trebao boriti protiv američkog predstavnika Caryja Millera. Amerikanca je ždrijeb uistinu pomazio. Osminu finala je preskočio, odnosno bio je slobodan, a sada prolazi i u polufinale bez odrađene borbe.

Prava šteta što je Tiriel-Luka Abramović ostao bez prilike za polufinale, ali ovakve stvari događaju se u turnirskom formatu i jako je bitno sačuvati se od posjekotina.

image

Tiriel-Luka Abramović nakon šivanja

Instagram (saša Drobac)

Drobac i Abramović mogu se zaputiti natrag kući gdje će nastaviti s treninzima u zagrebačkom ATT-ju. Hrvatska delegacija otišla je na Svjetsko amatersko prvenstvo sa samo jednim borcem, a iako je učinak stopostotan, kući se vraćaju bez medalje.

Saši Drobcu i Tirielu-Luki Abramoviću želimo sretan i uspješan povratak kući.

Linker
03. svibanj 2024 12:36