Regija

I drugi brat Sičaja nastupit će na FNC-u 14 u Sarajevu! Društvo u kavezu pravit će mu već poznato ime u organizaciji

Tomislav Sičaja i Ahmet Rasim Pala

 FNC
‘Geganu‘ će ovo biti treći profesionalni nastup

FNC 14 priredba u Sarajevu sve je bliže, a olimpijska dvorana Zetra bit će domaćin veoma zanimljivima MMA borbama. Na već opširan popis mečeva, dodan je još jedan koji će zasigurno privući veliku pažnju fanova.

Riječ je o srazu između Tomislava Sičaje (2-0) i Ahmeta Rasim Pale (5-2) u velter kategoriji. Mlađi brat ramske obitelji također ima protivnik nakon što je prije koji dan objavljeno da će njegov brat Ivan odmjeriti snage s Nemanjom Todorovićem.

Popularno zvani "Gegan" posljednji je put u kavez ušao u srpnju ove godine na finalu četvrte sezone Armagedona u Bugojnu. Tada mu je protivnik bio srpski borac Jovan Kandić, a uspješno je prošao kroz njega pobjedom u drugoj rundi (tehnički nokaut). Profesionalni debi upisao je u ožujku ove godine na FNC 10 priredbi u Ljubuškome gdje je bio uspješniji od mađarskog borca Rolanda Szolnokija, a sada će loviti treći profesionalni trijumf.

Borca iz zagrebačkog ATT-a s druge strane kaveza čekat će turski borac Rasim Pala. Ovo će mu biti drugi nastup u FNC organizaciji nakon što je prošle godine u rujnu nastupio na FNC 7 priredbi u Puli. Tada mu je protivnik bio Đorđe Bukvić te je izgubio tehničkim nokautom pred sam kraj druge runde. Posljednju meč odradio je prije nešto manje od tri mjeseca na Turkish MMA Federation priredbi kada je pobijedio odlukom sudaca protiv Cema Sahuta Vapama. Od pet profesionalnih pobjeda, tri je ostvario prisiljavanjem na predaju, dok su dvije otišle na odluku.

Poznavajući Sičajin stil borbe, trebao bi nas čekati vrhunski meč i jedan od onih koji konkurira za borbu večeri. Da ne biste to propustili, nabavite svoje ulaznice na kupikartu.ba, a ako ne planirate ići gledati mečeve uživo u bosanskohercegovačku prijestolnicu, pratite ovo preko PPV-a na malim ekranima.

Linker
26. travanj 2024 09:49