Regija

Ilić je imao poruku i za nesuđenog i za novog protivnika: ‘Ove subote vidjet ćete najnasilnijeg Jokera!‘

Aleksandar Ilić
 Screenshot (KSW)
Aleksandar Ilić najavio je nadolazeći meč s KSW-ovim debitantom Adrianom Dudekom

Nakon više od šest mjeseci pauze u KSW-ov se kavez vraća Aleksandar Ilić (12-4). Srpski 'Joker' u subotu će na KSW-u 60 loviti svoju 13. profesionalnu pobjedu, a za protivnika će ovom prigodom imati KSW-ovog debitanta Adriana Dudeka (5-1).

Ilićev je suparnik u Lodzu trebao zapravo biti Tomasz Jakubiec, ali poljski borac nedavno je otkazao svoj nastup pa je društvo iz KSW-a moralo posegnuti za drugim rješenjem

"Mislim da je Tomasz Jakubiec pi*kica zbog svojih izlika s koronom. I ja sam imao koronu i to svi ovdje znaju. Nazvali su me sedam tjedana prije borbe, a prva tri tjedna nisam uopće trenirao. Pitao žele li premjestiti borbu za idući event, rekli su - 'ne'. OK, meni to nije problem. Borit ću se, ja nikad ne otkazujem nastupe. Pojavio sam se, a on nije i za mene je pi*kica. Imao je priliku i sad me više ne zanima. Fokusiran sam na novog protivnika. Cilj je isti - pobjeda, dobar nastup, kao i zabava za ljude i šefove u prvim redovima. Da ja vodim firmu, volio bih imati zaposlenike poput mene, ljude koji će uvijek reći 'da' i koji će se pojaviti kad ih trebaš", rekao je Ilić na druženju s medijima, a onda se okrenuo na novog protivnika:

"Ispred mene je sada novi izazov, ali i novi te opasan protivnik. Poštujem to što je uskočio, pokazao je hrabrost i pokazao je da se želi boriti. I to volim vidjeti i čuti."

Stilski bi ovo mogao biti jedan vrlo atraktivan dvoboj za KSW-ove fanove. I Ilić i Dudek borci su koji preferiraju igru na nogama...

"Testirat ću njegove mogućnosti u 'stand-upu'. Vidim da ima četiri nokauta i da ima dobar udarac u rukama. Voli boksati, a meni to nije problem. Pitat ću ga želi li boksati. Ako želi, idemo boksati i vidjeti tko je bolji u tom segmentu. Idemo vidjeti tko ima opasniji i brutalniji 'stand-up'. Ali isto tako znam da se prije ili kasnije moji protivnici okreću grapplingu. Vidjet ćemo... Očekujem najboljeg Adriana Dudeka. Kupite je*eni PPV, ove subote vidjet ćete najnasilnijeg Jokera", poručio je za kraj Ilić.

Linker
19. travanj 2024 12:34