Regija

Ilić odgovorio Shlemenku: ‘Rekao sam još one večeri da ću ti dati revanš, zaplešimo i bacajmo bombe!‘

Aleksandar Ilić

 Instagram/Aleksandar Ilić
‘Pošaljite ponudu, čekam‘, poručio je Joker, koji je prethodno nokautirao iskusnog Rusa, a onda se ozlijedio u borbi s Naruszczkom, kojeg je također pobijedio.

Alexander Shlemenko (63-15-1) u petak je, na SFC 8 priredbi, pobijedio Alexa "Cowboyja" Oliveiru (25-15-1) gušenjem u prvoj rundi, a neposredno nakon borbe izjavio je kako želi revanš s Aleksandrom Ilićem (15-5). Na Jokerov odgovor nije trebalo dugo čekati, budući da je u subotu poručio Shlemenku da će mu pružiti revanš i tako održati svoju riječ koju je prethodno dao.

"Učinimo to, rekao sam ti još one večeri da ću ti dati revanš i da to nije problem. Pošaljite ponudu, čekam", poručio je Ilić putem svog Instagram "storyja". Podsjetimo, srpski borac pobijedio je 39-godišnjeg Rusa tehničkim nokautom u prvoj rundi borbe održane na RCC 12 priredbi u Jekaterinburgu krajem kolovoza prošle godine.

O uzvratu između Ilića i Shlemenka "šuška" se već neko vrijeme, no Joker je iz svog posljednjeg nastupa (u kojem je, sredinom veljače, pobijedio Marcina Naruszczku na Brave 69 "eventu") izašao s brojnim ozljedama, od kojih se najozbiljnija odnosila na prijelom podlaktice. Uslijedili su operacija i oporavak, a čini se kako bi 34-godišnjak kroz neko vrijeme mogao biti spreman za ponovni ulazak u oktogon.

"Treba mi još vremena da kremem s borilačkim treninzima, ali vjerujem da ću se za mjesec dana vratiti na strunjaču", napisao je Ilić u svom drugom "storyju", pa zaključio:

"Zaplešimo i bacajmo bombe!".

Linker
13. srpanj 2024 12:55