Regija

Sprema se revanš ‘Jokera‘ Ilića i Shlemenka! Rusi otkrili kada bismo mogli gledati ovaj meč

Aleksandar Ilić (desno) Alexander Shlemenko (lijevo)

 Screenshot (youtube, Rcc Mma)
Ponajbolji srpski MMA borac vraća se u Rusiju pod okrilje RCC organizacije

Već neko vrijeme šuška se o revanšu između Aleksandra ‘‘Jokera‘‘ Ilića i prekaljenog ruskog veterana Alexandera Shlemenka. Oba borca spremna su odraditi taj revanš, a interes za organizacijom revanša postoji i od strane ruske RCC organizacije, iste one organizacije pod čijim okriljem su nastupali prošle godine.

Službenu potvrdu meča ipak još uvijek nemamo, ali RCC je upravo otkrio najnovije informacije u vezi tog revanša. Prema navodima ruske organizacije, revanš ‘‘Jokera‘‘ i Shlemenka možemo očekivati krajem godine, točnije u 12. mjesecu.

RCC sprema spektakularni event krajem kalendarske godine, a osim Ilića i Shlemenka, na priredbi bi se trebali obračunati legendarni Alexey Oleinik i Ivan Shtyrkov, a očekuje se i nastup Vitalija Minakova, nekadašnjeg Bellatorovog prvaka teške kategorije.

Ovo su uistinu zvučna imena ruske borilačke scene i to dovoljno govori kakvu reputaciju u Rusiji trenutno uživa i ‘‘Joker‘‘ Ilić. Podsjećamo, ‘‘Joker‘‘ je u osmom mjesecu prošle godine doveden kao protivnik Alexanderu Shlemenku, a Rusi su očekivali da će Shlemenko poraziti Ilića. Pobjeda Shlemenka poslužila bi im kao uvertira za meč između Magomeda Ismailova i Shlemenka, ali ‘‘Joker‘‘ im je uvelike pokvario planove. Srpski borac nokautirao je Shlemenka u prvoj rundi borbe, a nastavno na to, Ilić je došao i do boksačkog meča protiv spomenutog Ismailova.

Otvorio si je ‘‘Joker‘‘ brojna vrata pobjedom nad Shlemenkom, ali znate kako to biva kad borac do pobjede dođe ekspresnim nokautom. Uvijek krenu priče o ‘‘sreći‘‘ i ‘‘lucky punchu‘‘, a ‘‘Joker‘‘ bi krajem godine mogao dobiti priliku ušutkati sve preostale kritičare.

Linker
28. travanj 2024 13:29