Regija

Imamo li ‘main event‘ u Ljubljani? Zastrašujući vinkovački nokauter počeo se prozivati s Miranom Fabjanom

Miran Fabjan

 SCREENSHOT/YOUTUBE/FNC
‘Slo Rocky‘ postao je vruća roba na FNC-ovom tržištu

FNC 14 priredba je iza nas, a ljubitelji regionalnog borilačkog sporta ne prestaju pričati o Miranu Fabjanu. "Slo Rocky" zaludio je sve svojim "trash talkom" prije "eventa", a zatim sve to opravdao unutar kaveza kada je utišao Sarajevo i pobijedio Tomislava Spahovića tehničkim nokautom.

Tim pothvatom postao je vruća roba na tržištu, kao i pola regionalne scene koliko je ljudi prozvao. Na popisu su se, između ostalog, našli Erko Jun, Ivan Erslan, Darko Stošić, Matej Batinić i Aleksandar Ilić, ali nekako se čini da se jedno ime izdignulo iznad ostalih.

Riječ je o zastrašujućem vinkovačkom nokauteru Mariju Žgeli. On je također nastupio u Sarajevu te je upisao pobjedu protiv brazilskog borca Mateusa Messarosa u prvoj rundi.

Zelg Galešić, Fabjanov trener objavio je da je dogovoren najveći ugovor u povijesti organizacije.

image

Instagram story Zelga Galešića

SCREENSHOT/INSTAGRAM/ZELG GALEšIć

Na to je Žgela odgovorio:

"Drago mi je, trebat će ti novac da te pokrpa poslije naše borbe!"

image

Instagram story Marija Žgele

SCREENSHOT/INSTAGRAM/MARIO ŽGELA

Fabjan, očekivano, nije ostao dužan:

"Prije nego mu odgovorim, budući da je još klinac pričekat ću da prespava, da dobro razmisli što je napravio Draženu Forgaču i Saši Drobcu da su ga tako zamrzili, da ih traži da mu oproste i da zajedno dobiju neku kantu za Ljubljanu. #easymoney", poručio je.

image

Instagram story Mirana Fabjana

SCREENSHOT/INSTAGRAM/MIRAN FABJAN

Ovdje se definitivno stvara rivalstvo, a budući da nam je Fabjan otkrio da će biti u glavnoj borbi večeri u Ljubljani, ovakav meč zasigurno bi privukao široki auditorij. Hoće li do toga i doći, saznat ćemo u narednom periodu.

Linker
16. svibanj 2024 21:24