Regija

‘Žgoljo, što je tako smiješno? Nokautirat ću te u Ljubljani!‘: Miran Fabjan isprozivao je svog sljedećeg protivnika

Miran Fabjan

 Instagram (fnc)
Iskusni slovenski MMA borac predvodit će FNC 15 u Ljubljani

FNC je krajem protekle kalendarske godine dobio novu zvijezdu u vidu Mirana Fabjana. Istina da je Miran Fabjan ime koje je dugo poznato na regionalnoj borilačkoj sceni, ali nekoliko godina bio je odsutan, prije nego se vratio na velika vrata.

Iskusni Slovenac svoj FNC debi odradio je u Sarajevu na FNC 14 eventu, a u sjajnom meču porazio je Tomislava ‘‘Tomu‘‘ Spahovića. Ne samo je da Fabjan oduševio nastupom, nego i kompletnom promocijom tog meča. Fanovi ne skrivaju oduševljenje novom FNC-ovom zvijezdom, a Fabjana ćemo vrlo brzo ponovo gledati na djelu.

Naime, FNC je potvrdio dolazak u Ljubljanu tijekom trećeg mjeseca ove godine, a prema onome što Fabjan objavljuje na Instagramu, 23.3. datum je održavanja tog eventa. Naravno da će priredbu u Ljubljani predvoditi Miran Fabjan kao miljenik domaće publike, a otprije je poznato da će njegov protivnik biti vinkovački nokauter, Mario Žgela.

Žgela je unutar kaveza opasan i ubojit, ali van kaveza je poprilično samozatajan i ne preferira se razbacivati riječima. Za očekivati je da će Fabjan iznijeti glavninu tereta kad je u pitanju promoviranje tog meča, a s prozivkama je već započeo.

‘‘FNC 15 - ‘Što je tako smiješno?‘. 23.3 bit će vrijeme da ponovno zasjam pod FNC-ovim reflektorima! Ovaj put ću nokautirati tipa koji mi se smijao u Sarajevu. Mario Žgela, takozvani ‘Žgoljo‘, sekundu prije meča pitat ću te ‘Što je smiješno?‘ i zatim ću se ja nasmijati tebi. Idućeg trenutka bit ćeš nokautiran.‘‘, poručio je Miran putem svog Instagram profila.

image

Fabjanov Instagram story

Instagram (miran Fabjan)

Ne sumnjamo da će Fabjan putem društvenih mreža i konferencija za medije napraviti ‘‘show‘‘ te će dodatno zaintrigirati fanove, ali ovaj meč zapravo ne treba posebnu promociju. Sama činjenica da će se u kavezu naći ovakva dva borca i ovakva dva moćna udarača, dovoljna je promocija toj borbi.

Žgela je zastrašujuć nokauter čiji nokauti često kruže FNC-ovim ‘‘highlightsima‘‘, a Miran Fabjan s druge strane renomirani je kickboksač i ratnik koji se uvijek dolazi potući. Što dodati, osim da jedva čekamo ovaj meč i vatromet od prve do posljednje sekunde.

Linker
09. travanj 2024 08:39