Regija

Ivan Erslan ima dogovoren meč! Otkrio je datum i planove u kojima spominje i UFC

Ivan Erslan

 Tomislav Krišto Cropix
Prema Erslanovim riječima, trebali bismo ga dva puta gledati u kavezu do kraja ove godine

Nedavno smo pisali o tome kako Ivan Erslan odlazi iz poljskog KSW-a. Čini se da on i vodeća europska MMA promocija nisu pronašli zajednički jezik.

Naime, nadali smo se da je Erslan nakon fantastične pobjede nokautom protiv Bogdana Gnidka (10-2) u drugom mjesecu na KSW Epic priredbi osigurao napad na poluteškašku titulu i revanš s Rafalom "Polish Tankom" Haratykom (19-5-2) od kojega je izgubio u listopadu prošle godine.

Nažalost, stvari se nisu odvile u tom smjeru. Sredinom lipnja član zagrebačkog American Top Teama stavio je objavu na Instagram na kojoj se naslućuje da se više neće boriti u KSW-u. Međutim, možda još nije došlo do potpunog razlaza s poljskom promocijom jer je Erslan najavio da bi nakon svoje iduće borbe mogao nastupiti pod okriljem jedne od četiri organizacije - FNC, PFL, KSW ili čak UFC.

Jučer navečer (ponedjeljak, 8. srpnja) hrvatski poluteškaš se ponovno oglasio putem spomenute društvene mreže i otkrio kojeg datuma je njegova sljedeća borba. Nije rekao o kome se radi, ali je naglasio kako će se suočiti s kvalitetnim borcem.

Napisao je: ‘‘Sljedeća stanica 7.9.‘‘

‘‘Veliki izazov je ispred mene i jedan od najkvalitetnijih protivnika s kojima sam se susretao. Planovi su nešto drugačiji od onih koje sam ja očekivao i priželjkivao. Plan je odraditi dvije borbe do kraja godine - FNC, KSW, PFL, UFC... Ko zna, bit ćemo pametniji nakon 7.9.‘‘

image

Ivan Erslan

Screenshot/erslan_ivan Instagram

Linker
19. srpanj 2024 12:37