Regija

Ivana Erslana zastupa vrhunska menadžerska kuća čiji su borci Khabib, Usman i drugi bivši UFC prvaci

Ivan Erslan

 Ivan Erslan Instagram
Jedan od najpoznatijih MMA menadžera, Ali Abdelaziz, predsjednik je i osnivač Dominance MMA-a

Naš najbolji poluteškaš, Ivan Erslan, nedavno je najavio svoju borbu koju će imati 7. rujna. Iako nije rekao ime svog protivnika, otkrio je kako se radi o vrlo kvalitetnom borcu. Podsjetimo, Erslan je ranije ovog mjeseca na Instagramu napisao:

‘‘Sljedeća stanica 7.9.‘‘

‘‘Veliki izazov je ispred mene i jedan od najkvalitetnijih protivnika s kojima sam se susretao. Planovi su nešto drugačiji od onih koje sam ja očekivao i priželjkivao. Plan je odraditi dvije borbe do kraja godine - FNC, KSW, PFL, UFC... Ko zna, bit ćemo pametniji nakon 7.9.‘‘

Član zagrebačkog American Top Teama je u svojem posljednjem nastupu izgledao impresivno. Nokautom je zaustavio Bogdana Gnidka u manje od jedne minute na KSW Epic priredbe u veljači. Nakon toga, očekivali smo da će Erslan napredovati u poljskoj organizaciji i napasti titulu prvaka, ali hrvatski je borac zatim iznenađujuće najavio kako se oprašta od KSW-a.

I dok su nam upitnici iznad glave, stigla je vijest koja je svakako pozitivna i pokazuje svijetlu budućnost. Ivan Erslan je sada službeno pod okriljem vrhunske menadžerske kuće - Dominance MMA.

Jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu MMA-a, Ali Abdelaziz, je predsjednik i osnivač Dominance MMA-a. Poznato je da je Abdelaziz godinama upravljao karijerom Khabiba Nurmagomedova, ali i drugih poznatih boraca i bivših UFC prvaka poput Kamarua Usmana, Justina Gaethjea, Henryja Cejuda, Fabricija Werduma, Gilberta Burnsa, Codyja Garbrandta i mnogih drugih. Već nekoliko desetljeća zastupa vrhunske borce. Ima mnoštvo kontakata u industriji i stvorio je čvrste veze tijekom svog puta.

‘‘Ako Ali nije sa svojom obitelji ili pregovara o ugovorima, naći ćete ga na strunjačama kako vježba sa svojim klijentima. Nije uobičajeno vidjeti menadžera na strunjačama, ali Ali nije tipičan menadžer. On se može povezati sa svojim klijentima na drugačijoj razini, što je Dominanceu dalo obiteljsku kulturu.‘‘, piše na stranici dominancemma.com.

image

Ali Abdelaziz with Kamaru Usman, Khabib Nurmagomedov and Henry Cejudo

Amy Kaplan/GettyImages

Jedva čekamo vidjeti kakve će sve benefite donijeti Erslanu ova novonastala suradnja.

Linker
04. rujan 2024 23:49