Regija

Ivana Habazin borbu za svjetsku titulu dovodi u Hrvatsku! Zagreb će ugostiti njen meč protiv Jessice McCaskill!

Ivana Habazin

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, @IVANAHABAZIN)
Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati četvrti mjesec i ovu borbu, a Ivani samo možemo poželjeti uspješne pripreme i uspješan nastup, te da pred punom dvoranom postane prvakinja svijeta!

Nedavno smo pisali o tome kako Ivana Habazin, prema naredbi WBC-a, napada titulu u velter kategoriji koju drži odlična Jessica McCaskill. Također, naveli smo kako je njen menadžer Charles Muniz, pobijedio u licitaciji honorara za ovaj meč te je njegova agencija dobila prava da ovaj meč i organizira.

Bile su to odlične vijesti, a sada vam donosimo još i bolje! Naime, Meč između Ivane Habazin i Jessice McCaskill održat će se u Hrvatskoj! Da budemo precizniji, to će se dogoditi u Zagrebu, u Košarkaškom centru Dražen Petrović. 5400 mjesta jest kapacitet ove dvorane, a nadamo se punoj dvorani i velikoj podršci za našu najbolju boksačicu.

‘‘Službeno je! Borit ću se protiv Jessice McCaskill 20. travnja u Hrvatskoj u meču za apsolutnu prvakinju velter kategorije! Čast mi je biti prvim boksačem, muškim ili ženskim, u povijesti Hrvatske koja će doma donijeti ovakav povijesni event. Bog je velik‘‘ oglasila se Ivana povodom ovih vijesti.

Jessica McCaskill trenutno drži WBA, WBC i IBO titule u ženskoj velter kategoriji, a Ivana je svoju priliku zaradila prema naredbi WBC-a. McCaskill je također bila zainteresirana za ovaj meč te problema prilikom dogovora, barem onih poznatih, nije bilo.

Kako je Ivana i sama rekla, 20.4. u Zagrebu će pokušati osvojiti svjetsku titulu pred domaćom publikom te će uistinu biti velika stvar ukoliko u tome i uspije. Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati četvrti mjesec i ovu borbu, a Ivani samo možemo poželjeti uspješne pripreme i uspješan nastup, te da pred punom dvoranom postane prvakinja svijeta!

Linker
16. travanj 2024 15:02