Regija

Izašao je službeni poster za borbu ‘Beasta‘ i ‘Rockyja‘, kreće odbrojavanje do nove velike priredbe FNC-a u Sarajevu

Tomo Spahović i Miran Fabjan

 FNC Fnc
Datum priredbe jest 16. prosinac, a iščekujemo vidjeti tko će sve nastupiti u sarajevskoj Zetri

FNC 13 priredba u Beogradu postavila je neke nove standarde na ovim prostorima. Bio je to uistinu sjajan događaj koji će biti upisan u povijesne knjige regionalnog MMA-a, a sada najjača hrvatska organizacija nastavlja svoj put.

Kao što je već i poznato, idućom priredbom treći će put doći na teritorij Bosne i Hercegovine, a prvi put grad domaćin bit će Sarajevo, to jest Olimpijska dvorana Zetra. Poznata nam je i glavna borba večeri koja će obilježiti veliki povratak Tomislava Spahovića u borilački sport, a u Beogradu smo netom prije sunaslovne borbe večeri saznali i protivnika, a riječ je o slovenskom teškašu Miranu Fabjanu.

U srijedu, točno mjesec i jedan dan prije priredbe izašao je i službeni poster za ovu borbu te samim time službeno možemo započeti odbrojavanje do novog velikog spektakla.

"Megaspektakl u sarajevskoj Zetri, povratak Tome Spahovića, neće mu biti lako naći protivnika jer je jako opasan, treba objavljivati manje videa s treninga (smijeh). U sjajnoj je formi, vrhunski je profesionalac i bit će spreman. U planu je da odradi završni dio priprema kod nas u ATT-u. Naravno, on će biti u glavnoj borbi večeri, to je njegov grad, tamo su njegovi ljudi i uopće nije upitno da li bi on trebao biti predvodnik priredbe. Što se tiče ostalih boraca, u planu su braća Sičaja (Ivan i Tomislav), Frano Brnada, braća Šehić (Benjamin i Teufik). Mnogi možda i ne znaju za ovog borca, ali u planu je i Berin Balijagić, čovjek koji se borio u vrijeme kada je Tomo Spahović započeo karijeru i bio.mu glavni trening partner. Na ‘cardu‘ će biti puno boraca iz Sarajeva i BiH, ali i stranih boraca, pravi miks, kao i uvijek. Možda nije nemoguće da nastupi i Ahmed Vila, ovisno o razvoju situacije u Oktagonu. U svakom slučaju, publici ćemo pružiti pravi spektakl", riječi su Dražena Forgača iz osmog mjeseca u intervjuu za naš portal.

Vidjet ćemo što će se od ovih riječi uspjeti realizirati, a željno iščekujemo doznati tko će sve nastupiti. Ako se pola od ovih gore nabrojanih imena pojavi na popisu borbu, zasigurno nas čeka vatromet, tako da - "stay tuned"!

Linker
16. travanj 2024 13:23