Regija

‘Joker‘ Ilić obratio se fanovima nakon teške borbe: ‘Hvala svima, slijedi duža pauza i operacija podlaktice‘

Aleksandar ‘Joker‘ Ilić

 Screenshot (youtube, Meridian Sport Tv)
Upisao je vrijednu pobjedu

Aleksandar ‘Joker‘ Ilić sinoć je uspješno nastupio na beogradskoj Brave 69 priredbi. Meč je za publiku bio prava poslastica, a Ilić je još jednom pokazao svu raskoš svojeg ‘stand up‘ arsenala, ali i nedostatke u vidu obrane od rušenja. Iako je i Poljak imao svojih trenutka, pobjeda je neupitno pripala ‘Jokeru‘, a koliko je meč bio tvrd može se vidjeti i iz njegove izjave na Instagram profilu.

"Hvala svima na ovakvoj energiji i ljubavi koju mi šaljete zadnjih nekoliko dana, pogotovo sinoć u punoj Štark Areni. Slijedi mi duža pauza i operacija podlaktice, Poljak je tvrd kao da u zid udaram. Mnogo ljudi ga je podcijenilo, ovo je jedini čovjek koji je pojeo moje kickove i kao zombi se vraćao. Hvala na testiranju i pravom ratu." - napisao je u svojem osvrtu Ilić.

Aleksandar Ilić se u posljednje vrijeme uspio isprofilirati u MMA svijetu i postati jedan od najplaćenijih i najpopularnijih boraca Balkana. Osim rezultata kao što su pobjede protiv Janikowskog i Shlemenka, velikoj popularnosti sigurno je pridonijela karizma, kao i iskrenost. Dok ga jedni gotive i navijaju za njega, drugi mu zamjeraju na izjavama te ga žele vidjeti da gubi, no jedno je sigurno; svi ga žele gledati u borbi.

Ovom pobjedom Ilić je nastavio sjajan niz od tri pobjede u posljednja četiri nastupa, te upisao ukupno 15. MMA pobjedu u karijeri. Kao što je i u izjavi najavio, vjerojatno ga nećemo tako skoro imati priliku gledati ponovno.

Linker
09. travanj 2024 12:18