Regija

(FOTO) ‘Joker‘ pokazao ozljede zadobivene na Braveu: ‘Poljak otišao na pljeskavicu, a ja na remont‘

Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić

 Screenshot (youtube, Brave)
Srpskog borca čeka nešto dulji oporavak od svih ozljeda koje su ga zadesile nakon meča protiv Naruszczke

Teških 15 minuta borbe prošao je Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić proteklog vikenda pred domaćom publikom u Štark areni. Ilić je podijeljenom sudačkom odlukom porazio Marcina Naruszczku, a do pobjede nije bilo lako doći.

Uzdrmao je ‘‘Joker‘‘ svog protivnika u nekoliko navrata, ali Poljak se konstantno vraćao u meč i nije se predavao do samog kraja. Rušenjima i kontrolom u parteru napravio je podosta problema ‘‘Jokeru‘‘, ali na kraju je zasluženo podignuta ruka srpskog borca.

Ilić će ovaj meč pamtiti dosta dugo, ali ne samo po pobjedi i atmosteri na tribinama. Naime, ‘‘Joker‘‘ je iz borbe izašao s pregršt ozljeda, među kojima se najviše ističe prijelom i totalna dislokacija podlaktice koju je zadobio krajem prve runde.

image

Instagram story Aleksandra ‘‘Jokera‘‘ Ilića

‘‘Slijedi mi duža pauza i operacija podlaktice, Poljak je tvrd kao da u zid udaram. Mnogo ljudi ga je podcijenilo, ovo je jedini čovjek koji je pojeo moje kickove i kao zombi se vraćao. Hvala na testiranju i pravom ratu.", napisao je ‘‘Joker‘‘ nedugo nakon borbe na svom Instagram profilu.

U periodu koji je uslijedio, Ilić nam je prezentirao kako izgledaju neke od ozljeda s kojima je izašao iz ove borbe. Objavio je ‘‘Joker‘‘ i fotografiju sa same operacije podlaktice, a radi se o sadržaju koji nije za one slabijeg želuca i ta se fotografija nalazi pri samom dnu teksta.

Osim podlaktice, Ilić je zadobio i veliku oteklinu stopala te se poslužio poznatom izjavom Rafaela dos Anjosa koji je zbog ozljede stopala nekoć otkazao meč protiv Conora McGregora.

‘‘Moje stopalo bilo je poput balona.‘‘, napisao je Ilić priloživši fotografiju stopala.

image

Instagram story Aleksandra ‘‘Jokera‘‘ Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Nije tu kraj posljedicama teškog meča. Koljeno ‘‘Jokera‘‘ Ilića također je zadobilo određena oštećenja, a Ilić se i tu našalio.

‘‘I koljeno je slabo oteklo od batina. Poljak otišao na gurmansku pljesku (pljeskavicu) u Poncho poslije meča, a ja na remont.‘‘, riječi su kojima se osvrnuo na nateknuto koljeno.

image

Instagram story Aleksandra ‘‘Jokera‘‘ Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Ilića očito čeka dulja pauza i oporavak od svih ovih ozljeda, a ovo je samo jedan od brojnih primjera kroz kakve sve ozljede prolaze profesionalni MMA borci, naročito kada meč potraje nešto dulje. Ilićeve ozljede su teške, ali nisu specifične i dosad neviđene. Jednostavno je takav sport i borci zbog svega toga zaslužuju dodatno poštovanje.

‘‘Jokeru‘‘ želimo brz oporavak, a vas još jednom podsjećamo da je fotografija ispod teksta samo za one ‘‘hrabrije‘‘.

image

Instagram story Aleksandra ‘‘Jokera‘‘ Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Linker
21. travanj 2024 00:37