Regija

‘Joker‘ Ilić otkrio koliko je zaradio za meč u Rusiji, Forgač poručuje: ‘Toliko Bob Berman troši na gorivo‘

Dražen Forgač (lijevo) i Aleksandar Ilić (desno)

 Instagram (ilkemma)
Popularni srpski borac odlučio je napraviti ponešto ‘‘hypea‘‘ u vezi potencijalnog nastupa na FNC-u

Puno je prozivki u posljednje vrijeme između Aleksandra ‘‘Jokera‘‘ Ilića i FNC-a kao organizacije. Srpski borac našao se na meti prozivki od strane Ivana Erslana, ponajboljeg hrvatskog MMA borca, a već dulje vrijeme ‘‘Joker‘‘ vodi prepirke i s mladim Đanijem Barbirom koji također želi meč protiv ‘‘Jokera‘‘.

FNC kao organizacija želi upariti ‘‘Jokera‘‘ s nekim od dvojice navedenih boraca, ali Ilić je u više navrata isticao da će FNC morati duboko posegnuti u džep ako ga misle dovesti na neki od svojih evenata. Ilić je za neke od svojih posljednjih mečeva navodno inkasirao preko 100 tisuća dolara, a radi se uglavnom o mečevima koje je odradio u raznim ruskim organizacijama.

Posljednji meč ‘‘Joker‘‘ je ipak odradio pod okriljem Bravea na eventu u Beogradu, a Dražen Forgač nedavno je prilikom gostovanja u Podcast Inkubatoru imao poruku za Aleksandra Ilića:

‘‘Slobodno nek donesu ugovor od Bravea i dobit će novce na račun prije meča. Otvoreno kažem, doneseš ugovor od Bravea i mi ćemo platiti prije borbe.‘‘, poručio je Forgač, a Ilić je danas odlučio uputiti svoj odgovor.

‘‘Hahahaha (smijeh) kakvi ste šmekeri. Prije svega gospodo, ja sam meč u Beogradu odradio za puno manje novca zbog svoje publike i svog grada. Zato što sam htio ispoštovati cijeli projekt, a vi imate informacije pa se sada svi pravite pametni. Slobodno ćemo doneti zadnja tri ugovora pa izvucite prosjek plaćanja. I nema problema. Meč protiv Erslana može na 84 ili 88 kg, nikakav problem. Imama neke poslove u Rusiji prije vas pa ću vam pomoći da vas poguramo.‘‘, napisao je Ilić u prvom od brojnih Instagram ‘‘storyja‘‘ koje je danas objavio.

image

Ilićev Instagram story

Instagram (ilkemma)

Nedugo poslije, ‘‘Joker‘‘ je priložio svoj prvi ugovor iz RCC organizacije, a bio je to ugovor za meč protiv legendarnog Alexandera Shlemenka. ‘‘Joker‘‘ je prema priloženom ugovoru utržio 150 tisuća američkih dolara za taj meč.

‘‘Prvi ugovor iz RCC-a. Ovaj drugi s Magom bolje da ne objavljujem. A tek treći što slijedi, bolje ne, pozlit će vam. Pošto niste RCC, možemo se naći na pola da vam poguramo pričicu. Pozdrav. Naravno Forgy, unaprijed (isplata).‘‘, poručio je ‘‘Joker‘‘.

image

Ilićev Instagram story

Instagram (ilkemma)

U nastavku ‘‘rešetanja‘‘ po FNC-u i Draženu Forgaču, Ilić je poručio da ne prenose ove cifre Bobu Bermanu, suvlasniku FNC-a.

‘‘Nemojte prenijeti ovo mr. Bobu, pozlit će mu. Djeluje kao kul lik. Jadan, ni ne zna tko mu vodi priču.‘‘, pisalo je u ‘‘Jokerovom‘‘ Instagram ‘‘storyju‘‘.

image

Ilićev Instagram story

Instagram (ilkemma)

Čini se da se Ilić jako dobro zabavljao putem Instagrama, pa je tako u jednom od narednih ‘‘storyja‘‘ poručio da se boriti i besplatno, ali samo ako se Forgač bude borio protiv njega.

‘‘Naravno, ne smije koristiti svoju specijalku low kick‘‘, naveo je srpski borac.

image

Ilićev Instagram story

Instagram (ilkemma)

Ilićeve objave nisu promakle Draženu Forgaču i Forgač je ubrzo uputio privatnu poruku Aleksandru Iliću. Međutim, ‘‘Joker‘‘ je prepisku javno objavio, a Forgačeva poruka glasila je:

‘‘Hahhaha Ilke, 150 tisuća dolara Bob potroši na gorivo kad napravi krug jahtom od Miamija do Bahama. Ne brini ti za njega.‘‘

image

Ilićev Instagram story

Instagram (ilkemma)

Za kraj ove interesantne prepirke, ako ju tako možemo nazvati, Ilić je podijelio svojevrsnu lekciju za ostale regionalne borce.

‘‘Ovaj niz storija veći je ‘hype‘ od bilo koje najave vaših boraca, intervjua i samih mečeva. Čisto prenesite gospodinu Bobu da bez mene i mojih drugova možete samo igrati stolni nogomet na PPV platformama. Odjavljujem se.‘‘, posljednja je poruka Ilića.

Ilić je inače i proteklih dana pisao objave u kojima je pojašnjavao kako brojni regionalni borci jednostavno ne rade dovoljno na promoviranju svojeg lika i djela, a zato niti ne zarađuju dovoljno, niti eventi na kojima se bore privlače veliku pažnju. ‘‘Joker‘‘ je pobornik teorije da biti MMA borcem znači puno više od samog treninga i borbi. Radi se o poslu koji uključuje još niz drugih aktivnosti koje se tiču promoviranja mečeva, a mora se priznati da je u tome ponajbolji u regiji.

Linker
19. travanj 2024 18:14