Regija

‘Joker‘ nakon poraza ne traži izgovore: ‘Pobijedio je bolji, nosit ću se s porazom kao muškarac‘

Aleksandar ‘Joker‘ Ilić

 Screenshot (Youtube, Oktagon Mma)
Iako je debi prošao loše, Ilke se s time dobro nosi

Sinoć su se u glavnoj borbi večeri na Oktagon 34 priredbi borili su se srpski borac Aleksandar ‘Joker‘ Ilić i Karlos Vemola. Borba je održana u poluteškoj kategoriji za upražnjeni pojas prvaka, a ovo je ujedno i bio ‘Jokerov‘ debi u ovoj kategoriji. Nažalost po ‘Jokera‘, borba je završena već u prvoj rundi nakon što ga je ‘Terminator‘ bacio na leđa, a vrlo brzo i ugušio.

Ilke nije tražio nikakva opravdanja, već je priznao da je Vemola bio bolji borac. Čitava izjava se može pronaći na Ilićevom Instagram profilu na storyju.

"Ljudi samo da se javim, vidjeli ste meč, nemam izgovora, dao sam sve od sebe. Bolji je pobijedio večeras. To je to i idemo dalje. Hvala svima na podršci."

Što se samog iskustva iz organizacije meča tiče Ilke je imao samo riječi hvale.

"Bilo je super, super iskustvo. Oktagon je fenomenalna organizacija i hvala svima!"

Aleksandar je također slično ponovio i na službenoj presici za novinare nakon same borbe.

"Nemam ništa za reći. Nemam opravdanja, bolji je pobijedio sinoć. Podnijet ću ovaj poraz kao muškarac. Nosim ove sunčane naočale zato jer imam dvije curice doma i ne želim da vide kako im je tata razbijen." - simpatično je komentirao ‘Joker‘.

Jokeru je ovo bio debi za Oktagon organizaciju, te prva borba nakon 4. mjeseca 2021. godine i pobjede nokautom u prvoj rundi protiv Adriana Dudeka. Prije toga dva poraza u nizu upisao u KSW-u, a sinoć se borio u poluteškoj kategoriji za upražnjenu titulu Oktagona protiv Vemole, u čemu je nažalost ostao kratak.

Organizacija mu je iskazala veliki respekt samom tom činjenicom da su mu već u prvom meču dali priliku da se bori za pojas, tako da će sigurno dobiti priliku da ispere gorak okus poraza iz debija.

Linker
26. travanj 2024 05:36