Regija

Joksovićev trener se oglasio nakon osvajanja pojasa: ‘Kisič je bio izrazito opasan, ali strpljenjem smo došli do pobjede!‘

Nikola Joksović i tim

 Instagram (nemanja Milošević)
Car Dušan Silni je klub koji uistinu postiže odlične rezultate, a sve pod budnim okom Nemanje Miloševića

Odličan nastup imao je Nikola Joksović proteklog vikenda na FNC 12 priredbi u Puli. Marko Kisič bio je njegov protivnik te su se borci natjecali za pojas u FNC-ovoj velter kategoriji, a Joksović je još jednom pokazao zbog čega ga često nazivamo ponajboljim borcem na cijelom FNC-ovom rosteru.

Tehničkim nokautom u drugoj rundi je Josković osigurao status FNC-ovog prvaka, iako Kisič nikako nije borac kojeg je trebalo podcijeniti. Svjestan je Joksovićevog talenta i njegov trener, Nemanja Milošević, koji se povodom ove pobjede oglasio na svom Instagram profilu:

‘‘Nikola Joksović je novi prvak FNC-a u velter kategoriji, s još jednim prekidom u svom rezimeu. U prepunoj pulskoj Areni, Nikola je svladao izuzetno opasnog Marka Kisiča. Znali smo da je Marko kvalitetan u svim segmentima borbe te smo u ovaj meč ušli izuzetno oprezno. Kao i svaki puta do sada, strpljenjem smo ishodovali pobjedu. Vi koji pratite MMA malo duže znate da mi ovo nije prvi šampionski pojas kao treneru, a da stvar bude zanimljivija, taj pojas je također osvojen na hrvatskoj MMA sceni‘‘, napisao je Nemanja između ostaloga.

‘‘Lijep vikend je otvorio Nenad Avramović sa svojom pobjedom u Vladivostoku, te je Nikola samo nastavio pobjednički niz našeg kluba. Nadam se da će se naš omladinski sastav ugledati na starije kolege i nastaviti njihovim stopama sljedećeg tjedna u Šibeniku‘‘, još je dodao.

Car Dušan Silni je klub koji uistinu postiže odlične rezultate, a sve pod budnim okom Nemanje Miloševića. Za vikend su dobili i prvaka u FNC-ovoj velter kategoriji, a ostaje im samo da nastave raditi istim tempom.

Linker
30. travanj 2024 04:00