Regija

Još desetak dana do najveće KSW borbe u povijesti, objavljen cijeli program

Roberto Soldić i Mamed Khalidov

 SEBASTIAN RUDNICKI Sebastian Rudnicki/Ksw
KSW će 2021. godinu završiti posebnom vrstom spektakla

Čak deset borbi postavio je KSW na program kojeg će 18. prosinca predvoditi Roberto Soldić i Mamed Khalidov u borbi koju su nazvali najvećom u svojoj povijesti. S razlogom, KSW-ova najveća legenda testirat će se u svojoj možda i posljednjoj borbi protiv vjerojatno najdominantnijeg njihovog borca danas, što Roberto Soldić svakako je.

Za ovu priliku KSW je čak odstupio od u posljednje vrijeme ustaljene prakse s devet borbi na programu te su dodali jednu više. Šteta samo što se na programu nije pronašlo mjesta za još pokoje ime iz regije. No, naravno da ćemo svi pratiti program zbog Roberta, iako je tu još nekoliko poznatih imena i zanimljivih uparivanja.

U sunaslovnoj borbi gledat ćemo revanš za titulu perolake kategorije između Daniela Torresa i Salahdinnea Parnassea. Brazilac je napravio veliko iznenađenje kad je u prošlom duelu savladao Francuza i ovaj će to sad pokušati promijeniti. Svakako sjajan uvod u glavnu borbu večeri.

Na programu se nalaze još neka poznata imena poljske promocije poput Damiana Stasiaka, Michala Kite i Romana Szymanskog, a što je to KSW pripremio možete vidjeti na fotografiji ispod teksta. Kako se priredba bude bližila tako ćemo otkrivati više toga o sudionicima. Naravno, u prvom planu će nam ostati Soldić i Khalidov. Bit će to sjajna priredba za završiti godinu, u to nema sumnje.

Linker
20. travanj 2024 13:37