Regija

Još jedan sjajan meč na FNC 14 priredbi: Vraća se Ivan Sičaja, a evo s kim će ukrstiti rukavice u Zetri

Ivan Sičaja i Nemanja Todorović

 FNC
Posljednji nastup odradio je u Bugojnu kad je upisao prvi profesionalni poraz

Došao je i novi dan, što znači novi otkriveni meč na FNC 13 priredbi. Jučer ste mogli čitati o velikom povratku sparing partnera Tome Spahovića, Berina Balijagića koji će se vratiti u kavez nakon nešto više od 13 godina, a protivnik će mu biti već dobro poznato lice najjače regionalne MMA promocije, kubanski borac s pulskom i koperskom adresom Andres Ramos.

Danas je organizacija objavila još jednu borbu, a riječ je o okršaju u perolakoj kategoriji. Vraća se Ivan Sičaja, a u pitanju je regionalna borba jer će preko puta njega u kavezu stajati srpski borac Nemanja Todorović!

Popularno zvani "Tirke" (3-1) posljednji nastup odradio je u Bugojnu u srpnju na finalu četvrte sezone Armagedona kad je upisao prvi profesionalni poraz. Nasuprot njega u kavezu je stajao izraelski borac Itay Tratner koji ga je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, a prije toga je upisao tri pobjede, sve pod okriljem FNC-a. Sada će se opet boriti na domaćem terenu (iz Prozor-Rame) te će se pokušati vratiti na pobjedničke staze.

Neće imati lak zadatak jer će mu društvo u kavezu praviti već spomenuti Todorović (3-1). On je posljednji nastup odradio u kolovozu prošle godine kada je na Ad Astra per Aspera 1 priredbi svladao hrvatskog borca Blaža Ivkovića. U nizu je od tri pobjede, a ima i dva amaterski nastupa s FNC-a koji datiraju još od 2021. godine kada je u četvrtfinalu druge sezone Armagedona slavio protiv Erika Pletikosa (Trojan Pula) da bi u polufinalu izgubio od Matea Bolfana (UFK Novi Zagreb). Srpskom borcu iz novosadskog Free Fighters Gyma ovo će biti prvi profesionalni nastup u FNC-u te će pokušati pomrsiti račune borcu iz zagrebačkog ATT-a.

Dodatna vijest je ta da su ulaznice za ovu priredbu puštene u prodaju, a možete ih nabaviti putem kupikartu.ba servisa. Zbog povećanog interesa, pozivamo vas da što prije nabavite svoje ulaznice ako želite ići na priredbu jer biste lako mogli ostati bez vrijednog papirića ako se ne odvažite kupiti na vrijeme. Najjeftinija ulaznica košta 20 konvertibilnih maraka (oko 10 eura).

Linker
23. travanj 2024 02:42