K1 i Boks

FNC potvrdio još jedan meč za priredbu u Sarajevu! Teufik Šehić i Luka Ceranja pružit će nam pravi sudar stilova

Šehić vs. Ceranja

 Fnc
Mjesta na ‘‘cardu‘‘ još ima, a nadamo se kako će FNC sarajevskoj publici donijeti još nekoliko ovakvih mečeva

Već idućega mjeseca FNC sprema novu odličnu priredbu, a radi se dakako o FNC 14 priredbi koja će se 16.12. održati u sarajevskoj Zetri. Već je neko vrijeme poznato kako će priredbu predvoditi povratnik Tomo ‘‘The Beast‘‘ Spahović, a protivnik mu je slovenski borac Miran Fabjan.

Danas je organizacija otkrila još jedan meč koji ćemo gledati na ovom spektaklu u Sarajevu, a konačno ćemo dočekati povratak Teufika Šehića, borca koji je na ‘‘short notice‘‘ prošle godine uskočio u finale Armagedona i u prvoj rundi završio Abrahama Salimona Area.

Dakle, vraća se Teufik Šehić, a njegov protivnik će biti Luka Ceranja, borac koji je u svojoj profesionalnoj karijeri nastupio samo jednom, te je u finalu Armagedona izgubio od Dine Suljkanovića podijeljenom odlukom sudaca. Imao je Ceranja dobru amatersku karijeru u kojoj je upisao četiri pobjede i jedan poraz, a sada ima priliku upisati i prvu pobjedu u profesionalnim vodama. Šehić neće biti lagan zadatak, a ovo će biti pravi sukob stilova.

U Sarajevu će se boriti imena poput Matije Bosančića, Ivana Sičaje, Rusija Mineva, Tariela Abbasova i drugih, a do same nas priredbe dijele tri tjedna.

Mjesta na ‘‘cardu‘‘ još ima, a nadamo se kako će FNC sarajevskoj publici donijeti još nekoliko ovakvih mečeva.

Linker
03. svibanj 2024 03:50