Regija

Još jedan šok! Bivši UFC borac teško nokautirao Filipa Pejića

Filip Pejić vs. Rony Jason

 TOMISLAV KRISTO Cropix
Bilo je to teško za gledati

Nažalost smo vidjeli težak poraz ‘Nitra‘ Pejića od strane brazilskog borca. Filip je ostao ležati na podu neko vrijeme i stvarno se nadamo da će biti dobro.

‘Nitro‘ je s tribina dobio itekako kvalitetnu podršku navijača, iako je najavljivano da će ga doći podržati BBB, prije borbe je to došlo i do izražaja. Oba borca su ušla s respektom u borbu, no već u prvoj rundi Brazilac je uspio nokautirati našeg borca koji je ostao ležati na podu. Uspio se probuditi, te je na kraju samostalno izišao iz kaveza.

‘Nitro‘ je karijeru započeo 2011. godine te do 2019. godine nanizao čak 14 pobjeda uz dva poraza i dvije neriješene borbe, da bi zatim uslijedio nesretni pad. U idućih šest nastupa izgubio je pet puta, no nikada nije bio deklasiran, već bi to većinom bilo radi gubitka koncentracije kada bi praktički već imao pobjedu u svojim rukama. Protiv Jasona je tražio drugu pobjedu u nizu...

Rony Jason je bio savršeni protivnik koji bi Filipa pogurao dalje u pobjednički niz. Iako je Brazilac na zalasku karijere, te unatoč tome što ima pet poraza u posljednjih šest nastupa, svih pet su upisana sudačkom odlukom. To upućuje na činjenicu da on definitivno nije bio borac koji dolazi izgubiti, već onaj koji dolazi pobijediti i boriti se do samoga kraja. U karijeri je upisao osam nastupa za UFC organizaciju, te četiri pobjede u istoj.

Linker
24. travanj 2024 18:46