Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević pričao o narednom meču te se dotaknuo i svog trenutnog rivala: ‘Je l‘ se ‘Pejke‘ probudio?‘

Vaso Bakocevic (lijevo) i Filip Pejic (desno)

 SCREENSHOT (YT, PSYCHO TV/INSTAGRAM, @FILIP_NITRO_PEJIC)
‘Psihopata‘ bi se idući put trebao boriti za mjesec dana

Jedan od najpopularnijih regionalnih MMA boraca, Vaso "Psihopata" Bakočević, izbacio je novi video na svom YouTube kanalu. Iako mu je "glavna" tema bila najava idućeg meča i podrobnije objašnjenje o njemu, nije se mogao ne dotaknuti svog trenutnog rivala, Filipa "Nitra" Pejića.

Podsjetimo, Pejić je teško nokautiran u svojoj poslijednoj borbi na FNC-u 11 28. svibnja (peti mjesec) u Areni Zagreb, a iako mu je uputio niz prozivki, Vaso i dalje likuje nad porazom borca iz zagrebačke Trnave.

"Zakazao sam novi meč i iskoristit ću priliku da ga najavim.. Ali prije nego što ga najavim, je l‘ se Pejke probudio? Zna li se što? Ja sam se zabrinuo, poslao sam mu poruku, on me ‘seenao‘, bit će još spava", iskomentirao je te nastavio u istom tonu:

"Nokautirao ga je čovjek koji na leđima ima tetovirano ‘jiu-jitsu‘, koji je desetljeće stariji od njega te broj manji od njega. Jezivo. Pejiću, idi pogledati što ti je s glavom, nizašta si!", rekao je, a zatim podsjetio na Pejićevo obećanje koje mu je dao.

"Rekao si da ćeš me ošamariti kad me vidiš, jedva čekam!"

Zatim je ipak dao nešto više informacija o meču, no nije otkrio ime protivnika.

"Moj idući meč bit će 8. srpnja (sedmi mjesec) na Zlatiboru, pod vedrim nebom. Trebao sam se boriti u boksu bez rukavica, ali nažalost to je propalo pa će meč biti u boksu s MMA rukavicama. Bolje i to nego oni ‘baloni‘ (smijeh). Protivnik je iz Hrvatske, ali neću još otkriti ime, znat će se za par dana", zaključio je Bakočević.

Sve što je još imao za reći možete pogledati u videu ispod članka.

Linker
25. travanj 2024 01:08