Regija

Loše vijesti iz Pule: Vrtačić morao otkazati finale, Barbiru pripala prva sezona ‘Armagedona‘!

Đani Barbir i Andi Vrtačić
 FNC
Finale FNC-ovog ‘Armagedona‘ od sada je siromašnije za finalni okršaj u srednjoj kategoriji

Andi Vrtačić morao je otkazati svoj nastup na priredbi koja se 10. travnja održava u zagrebačkom American Top Teamu. Prema informacijama koje su osvanule na Instagram stranici Fight Nation Championshipa, borac iz pulskog Trojana doživio je ozljedu zbog koje nije u stanju odraditi finalni meč.

U istom priopćenju navodi se da jedine moguće zamjene nisu bile spremne za borbu, a samim time Đani Barbi postao je osvajač prve sezone 'Armagedona' u srednjoj kategoriji.

"Nažalost primili smo lošu vijest iz pulskog Trojana. Na jednom od posljednjih treninga pred borbu u finalu FNC Armagedon lige, Andi Vrtačić doživio je težu ozljedu i prinuđen je otkazati meč protiv Đanija Barbira.

Prema pravilima Armagedon lige, jedine moguće zamjene za Andija su borci koji su poraženi od njega u ranijim kolima (Đorđe Bukvić i Milan Filipović). Kontaktirani su u najkraćem roku, međutim u ovom trenutku oni nisu spremni za borbu. Ostaje veliki žal što su MMA fanovi ostali uskraćeni za poslasticu kakva je trebala biti borba između Đanija i Andija te se nadamo organiziranju iste na budućim FNC eventima.

Andijevim povlačenjem iz borbe prvak prve sezone Armagedon lige u srednjoj kategoriji postaje Đani Barbir, borac ATT-a Zagreb", poručili su iz Fight Nation Championshipa", napisali su iz FNC-a.

Podsjetimo, preostala tri osvajača 'Armagedona' tražit će se u okršajima Jakoba Kosića i Marka Ostaneka (velter), Patrika Čelića i Marka Bojkovića (laka) te Daniela Bažanta i Nina Škrijelja (perolaka).

Linker
20. srpanj 2024 09:31