Regija

Marko Bojković zapalio Pionir! ‘Skull Crasher‘ uništio Ananiasa i završio ga u prvoj rundi!

Marko Bojković

 Screenshot/Voyo
Talentirani srpski borac uspješno je položio najvažniji ispit u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri

Druga borba glavnog programa FNC 13 priredbe donijela nam je jedan od mečeva koji je bio u osobito velikom regionalne MMA publike, a to je, dakako, meč između Marka Bojkovića i Lucasa Ananiasa u lakoj kategoriji. "The Skull Crasher" je uspješno položio najveći ispit u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri i dominatno slavio nad 28-godišnjim Brazilcem prekidom u prvoj rundi.

Bojković je već u prvoj sekundi meča krenuo lijevim i desnim krošeom prema Ananiasu. Brazilac je uspio to eskvirati, no petnaestak sekundi kasnije primio je novi Bojkovićev lijevi kroše, nakon čega ga je srpski borac uspio i srušiti, te kontrolirati iz gornje pozicije uz kontinuirane udarce laktovima. Bojković je laktovima Ananiasu otvorio čelo, a potom se digao i nekoliko puta pogodio Brazilca teškim udarcima iz stojeće pozicije. Spustio se ponovno u parter Bojković, ponovno preuzeo gornju poziciju, a onda i ekspresno završio Ananiasa rear naked chokeom.

Bila je to nova izuzetno dominantna izvedba 22-godišnjeg srpskog borca, nakon što je krajem svibnja letećim koljenom nokautirao Maura Paixãa. Bojković je tako upisao petu profesionalnu pobjedu i zadržao svoj savršen omjer, te još jednom potvrdio kako ga se opravdano smatra ponajvećim balkanskim MMA talentom.

Linker
01. svibanj 2024 11:20