Regija

Marko Martinjak napada titulu u BKB organizaciji! Vraća se krajem godine nakon četverogodišnje pauze

Martinjak vs. Kelly

 Bkb
BKB 29 održava se 3.12. u Londonu

Hrvatski borac i jedan od pionira borilačkog sporta na ovim prostorima Marko Martinjak saznao je datum i protivnika za povratak u natjecanje nakon duge pauze. Radi se o boksu golim šakama gdje je Marko postigao svoje najbolje rezultate, a nastupit će u londonskoj O2 Areni u borbi za titulu.

Marko se inače natjecao u raznim disciplinama, a osim boksa golim šakama tu je kickboxing, boks, tajlandski boks, a svojevremeno je bio i odličan amaterski boksač. Marka smo u zadnje vrijeme spominjali u kontekstu Luke Zebeca kojemu je i trener, a prilikom posljednjeg Lukinog nastupa za BKB organizaciju potpisali su i Marka te ga doveli u svoje redove.

Prvi nastup za BKB će mu biti borba za titulu poluteškoj kategoriji. Protivnik mu je Amerikanac Chad Kelly, koji u svojoj borilačkoj karijeri ima osam MMA mečeva i tri meča u profesionalnom boksu.

Prošlog je mjeseca Marko izjavio kako mu je cilj za sada osvojiti pojaseve u dvije težinske kategorije, prvo u poluteškoj a onda u kruzeru. Isto tako, rekao je da ga ne zanimaju imena protivnika nego je spreman boriti se protiv bilo koga i bilo kada.

Nadamo se da će se Marko nakon četiri godine van ringa vratiti u najvećem stilu, s pojasom oko pasa. BKB 29 priredba održava se 3. prosinca (dvanaesti mjesec) u O2 Areni u Londonu.

Linker
23. travanj 2024 15:04