Regija

Marko Milun progovorio o mogućem povratku Alena Babića u dvoranu: ‘Leo nije tvrdog srca, nadamo se povratku Alena‘

Marko Milun (lijevo) i Valentina Miletić (desno)

 Screenshot (youtube, Fnc)
Ponajbolji hrvatski amaterski boksač priželjkuje povratak svog prijatelja

Početkom ovog mjeseca, ponajbolji hrvatski boksač Alen Babić ‘‘posuo se pepelom‘‘, priznao je kako je pogriješio promjenom tima uoči meča za svjetsku titulu i zavapio je za povratkom u dvoranu Leonarda Pijetraja.

‘‘Moje dno dogodilo se u najgorem mogućem trenutku - u ringu pred borbu koja bi me lansirala u boksačku povijest pred očima cijele nacije. U najveću borbu života ušao sam s ljudima koji su iznevjerili moje puno povjerenje te su s osmijehom nestali iz mojeg života iste sekunde. Dok sam silazio iz ringa jedan čovjek mi je bio pred očima, moj mentor sa slike Leonard Pijetraj. Hoću se vratiti kući.", između ostalog poručio je ‘‘Savage‘‘.

Deset dana kasnije, još uvijek je nepoznato hoće li Leonardo Pijetraj primiti ‘‘odbjeglog sina‘‘ ili su vrata njegove dvorane vječno zatvorena za Alena Babića. Da se pita samo Marka Miluna, trenutno ponajboljeg Leovog borca, Alen bi dobio dopuštenje za povratak. Gostujući na FNC-ovom eventu u Beogradu, Marko Milun osvrnuo se na ovu temu u razgovoru s Valentinom Miletić.

‘‘Još traje sve to, nije gotovo. Vidjet ćemo kroz skori period što će se dogoditi. Nadamo se povratku našeg Alena u naš klub, ali vidjet ćemo. Leo nije tako tvrdog srca i vjerujem da će se naći način da se Alen vrati.‘‘, rekao je Milun.

Alen Babić proteklih je tjedana trenirao u Beogradu zajedno s Miljanom Rovčaninom, a Marko Milun nije došao u Beograd samo kako bi podržao FNC, nego kako bi i posjetio svog prijatelja. Valentina Miletić otkrila je kako Milun vodi i određene ‘‘mirovne pregovore‘‘, a hoće li doći do velike pomirdbe? Kao što je Milun rekao, saznat ćemo u skorije vrijeme.

Milunov razgovor s Valentinom Miletić možete pogledati u FNC-ovom videu ispod ovog teksta (od 23:25), a Marko je otkrio planira li se okušati i u MMA-u.

Linker
01. svibanj 2024 16:57