Regija

Matej Batinić upisao treću uzastopnu pobjedu; ugušio Ukrajinca!

Batinić vs. Pysanko

 Fnc
Nije mu dugo trebalo da pobijedi opasnog Ukrajinskog borca

Prvu rundu bolje je otvorio Batinić te odmah u početku borbu odveo u parter i upisao prvo rušenje. Pysanko je tu imao jedan pokušaj trokuta, no Batinić se uspješno izvukao. Pred sami kraj prve runde Batinić je gušenjem završio Ukrajinca te upisao treću pobjedu zaredom otkad se vratio u MMA vode.

Matej Batinić se prošle godine uspješno vratio borilačkom sportu te u razmaku od mjesec i pol dana upisao dvije pobjede na FNC eventima. Prvu je upisao u studenom (11. mjesec) prošle godine kada je prekidom u prvoj rundi pobijedio Dritana Barjamaja, da bi se već idućeg mjeseca borio protiv Marcina Lazarza protiv kojeg je imao puno teži zadatak, no uspješno odrađen.

Podsjetimo se, Batinić je MMA karijeru započeo 2010. godine i u iduće četiri godine upisao 14 pobjeda uz samo jedan poraz koji je kasnije uspio osvetiti. Zatim je u iduće četiri godine uslijedio veliki pad; od pet odrađenih borbi Matej je četiri puta upisao poraz. Uslijedila je četverogodišnja pauza, te konačni povratak u MMA vode.

Aleksandr Pysanko je bio najozbiljniji izazov za Batinića otkad se vratio borbama. Ukrajinski MMA borac Aleksandr Pysanko u karijeri je upisao osam pobjeda i četiri poraza, no valja napomenuti da je u posljednja četiri meča sve protivnike završavao nokautima u prvoj ili drugoj rundi.

Linker
22. travanj 2024 10:46