Regija

Medić oduševio intervjuom nakon borbe: ‘Ovdje svi obožavaju svoj posao, želim dugo biti dio toga!‘

Uroš Medić
 Screenshot
Kratak, ali itekako efektan bio je intervju Uroša Medića nakon njegove UFC 259 pobjede

Nakon impresivne pobjede u UFC debiju, mladi Vojvođanin Uroš Medić dobio je priliku razgovarati s Joeom Roganom, što mu je bila posebna čast. Naime, odmah je legendarnom UFC komentatoru otkrio kako je njegov veliki fan, da bi dodao kako mu je žao što taj razgovor ne mogu odraditi u Octagonu.

"Volio bih da mogu tamo gore stajati kraj tebe. No, vjeruj mi, napravit ćemo to. Teksas radi pravi posao i tamo ćemo se vidjeti. Borit ćemo se za ljude i možeš se kladiti da ćemo biti tamo te ću ponovno razgovarati s tobom", rekao je euforični Medić, time automatski izrazivši želju što se prije boriti ponovno.

Teksas je naveo s razlogom. Naime, ta američka savezna država se uskoro u potpunosti otvara i Dana White je već najavio kako će tamo preseliti UFC priredbe te ih organizirati u punim dvoranama.

Pobjeda mu je teško mogla biti impresivnija. Upisao ju je prekidom nakon otprilike jedne i pol minute, a službena statistika rekla je 45:0 u značajnim udarcima za borca iz Srbije. Time je potvrdio da se u budućnosti može jako puno toga očekivati od njega, ali je isto tako prokomentirao svoju nevjerojatnu opuštenost uz koju je došao do Octagona, da bi jednaki dojam ostavio i unutar njega.

"Osjećam se kao da pripadam ovdje. Ovo je nešto posebno, ja to sve obožavam. Bio sam pun samopouzdanja. Volim razgovarati sa svima vama. Nikad nisam na jednom mjestu vidio toliko ljudi koji obožavaju svoj posao. Ovdje je sve puno pozitivne energije. Bilo gdje da odeš svi su sretni. Radio sam razne poslove i ovo nisam nigdje vidio. To je nešto gdje pripadam i gdje dugo želim biti", uz ogroman osmijeh dodao je Uroš.

Dugo je čekao svoj UFC debi, a sad se nećemo začuditi ako ga već idućeg mjeseca budemo ponovno gledali u Octagonu. Uvjereni smo da nitko nema ništa protiv toga.

Linker
20. travanj 2024 10:32