Regija

Milun odgovorio Hrgoviću: 'Spreman sam za svakoga, nećeš me mimoići'

 CROPIX (Damir Krajac/ Boris Kovacev)
Nakon što je Filip Hrgović najavio da će pokušati izboriti nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, stigao mu je odgovor Marka Miluna, koji mu stoji na putu do željenog cilja.

Kako Hrvatska na OI može poslati samo jednog teškaša, Hrgović će morati zaslužiti svoje mjesto u meču protiv Miluna, koji je s jučerašnjeg sparinga boksačke reprezentacije poručio da je spreman za bilo kojeg protivnika.

"Spreman sam za svakoga, a što se tiče kvalifikacijskog turnira, ja sam na državnom prvenstvu. Tko dođe, mora se boriti sa mnom. Neće me mimoići nitko", rekao je Milun o Hrgoviću za RTL.

Prvenstvo Hrvatske za seniore je na rasporedu od 23. do 26. siječnja u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu. Hrgović prvo mora dokazati da je i dalje najbolji u Hrvatskoj, a onda ga čeka kvalifikacijski turnir za OI.

"Prvo je na redu Prvenstvo Hrvatske, pa profesionalni meč, pa kvalifikacije, pa drugi profi meč, pa Olimpijada. Ova bi godina mogla biti sjajna za mene, mogu postati olimpijski pobjednik", najavio je Hrgović ovog tjedna.

Milun vjeruje da ipak može do Tokija ispred Hrgovića, ako izbori nastup kroz europske kvalifikacije u ožujku.

"Ako se kvalificiram na europskim kvalifikacijama, svjetske više nisu bitne. Pokazao sam da se mogu nositi s velikim imenima, sada sam još stasao i mogu se nositi sa svima", dodao je Milun.

Linker
25. travanj 2024 04:55