Regija

Mladen Kujundžić emotivnom objavom zahvalio svima: ‘Ovo je najvažnija pobjeda u mojoj karijeri‘

Mladen Kujundžić s FEA pojasom

 Instagram (mladen Kujundžić)
Riječki kickboksač ostvario je uistinu velik rezultat na gostujućem terenu u Moldaviji

Veliku pobjedu upisao je Mladen Kujundžić na sinoćnjem FEA Championship Full Drive eventu održanom u Moldaviji. Jedan od poznatijih hrvatskih kickboksača upisao je svoju 28. pobjedu u profesionalnoj kickboksačkoj karijeri (28-11-0), a okitio se i prvom titulom u svojoj profesionalnoj karijeri.

‘‘Dynamite‘‘ je od sinoć novi prvak FEA-ine poluteške kategorije. Podijeljenom sudačkom odlukom nakon pet teških rundi, Kujundžić je porazio domaćeg predstavnika i dojučerašnjeg prvaka, Alexandrua Burduju (13-7-0 uoči meča). Kujundžić i Burduja drugi put u karijeri međusobno su se obračunali, a hrvatski borac i 2019. godine slavio je podijeljenom sudačkom odlukom, nakon dodatne četvrte runde.

Burduja je u nastavku karijere nakon toga uspio postati prvakom u FEA-i, dok je Mladen put odveo u neke druge promocije, kao i u MMA. Ipak, vratio se Kujundžić moldavskoj organizaciji, a meč za pojas nije mogao odbiti. 33-godišnji kickboksač iz Rijeke opravdao je povjerenje, a putem svog Facebook profila oglasio se nedugo nakon pobjede.

‘‘Pobijedio sam. Ja sam novi prvak FEA-e u kategoriji do 95 kilograma. Puno više od Burduje želio sam ovu pobjedu i zato sam uspio. Hvala svima koji su me podržavali i vjerovali u mene. Prvi put u karijeri borio sam se na pet rundi i za titulu. Ne znam što bih pisao, ali imao sam potrebu javiti se svima, lako mi je kad vidim koliku podršku imam od vas. Hvala dragom Bogu što mi je dao toliku snagu i zdravlje da izdržim sve ovo. Hvala mojim trenerima Luki Brkljaču, Ivanu i Romanu što prate i prolaze sve ovo skupa sa mnom. Hvala cijelom Dynamite Gymu i svima koji su uključeni u moje treninge. Hvala FEA-i na pruženoj prilici. Ovo je najvažnija pobjeda u mojoj karijeri. Sad idem odmoriti i jedva čekam doći kući te zagrliti svoje cure i podijeliti s njima suze radosnice. Živjeli.‘‘, poručio je Mladen u vidno emotivnoj objavi.

image

Mladen Kujundžić s FEA pojasom

Instagram (mladen Kujundžić)

Nema se što puno za dodati, osim da čestitamo Mladenu na velikom uspjehu i želimo mu ugodne blagdane u okruženju svoje obitelji.

Linker
14. travanj 2024 12:05