Regija

Mladen Kujundžić i Ivan Vičić ovaj tjedan predvodit će prvi ovogodišnji Gladijator Fight Night event

Gladijator Fight Night 6

 Facebook (trojanfreefighters Pula)
Zanimljiv MMA program, održava se ovog vikenda u Hrvatskoj, točnije u Puli

Regionalni MMA fanovi, ovog vikenda moći će uživati u novoj Gladijator Fight Night priredbi u organizaciji pulskog Trojana. Šesta po redu GFN priredba održati će se u subotu, 05. veljače, s početkom u 20 sati. Dom sportova Mate Parlov u Puli, ugostit će ovaj event na kojem ćemo prema trenutnom rasporedu, gledati čak 10 mečeva.

U glavnoj borbi večeri, Mladen Kujundžić i Ivan Vičić obračunat će se u poluteškaškom MMA meču. Poznati i iskusni hrvatski borac Mladen Kujundžić, posljednji put nastupao je krajem protekle godine, u sklopu Hektor Fight Night 2 priredbe. Mladen je odradio kickboxing meč, no izgubio je od Strahinje Mitrića iz Novog Sada. Iza ''Mladena'' je 10 profesionalnih MMA mečeva (4-5-1) i više od 30 mečeva u profesionalnom kickboxingu.

Ivan Vičić (12-22-0) s druge strane, također je poznato ime na regionalnoj MMA sceni. Radi se o srpskom borcu koji je ring/kavez dijelio s borcima poput Mare Peraka, Juniora Albinija, Ivice Tadijanova i mnogih drugih. Posljednji puta ulazio je u borilište, sredinom jedanaestog mjeseca prošle godine. Fatih Aktas savladao ga je nokautom u prvoj rundi.

Izuzev Kujundžića i Vičića, na priredbi ćemo gledati još neka poznata regionalna imena kao što su Ilija Brkan i Tonći Peruško, a nastupit će i mlade nade poput Erika Pletikosa kojeg smo imali prilike gledati na FNC-ovim turnirima. Matea Josipović i Nikolina Katić predstavnice su ženskog MMA-a na ovoj priredbi.

Inače, zbog pandemijskih mjera koje propisuje Nacionalni stožer, dvorana će biti popunjena s 20 posto uobičajenog kapaciteta. U pretprodaju je pušteno 400 ulaznica, a cijena jedne ulaznice iznosi 80 kuna. Svi ostali koji žele pogledati ovu priredbu, omogućen je prijenos, no radi se o pay-per-viewu za koji ćete morati izdvojiti 25 kuna. PPV možete kupiti na LINKU.

Bit će ovo prva GFN priredba od sedmog mjeseca protekle godine, no već je najavljena priredba za 30. travnja (četvrti mjesec), a Medulin će biti grad domaćin. Izvještaj s Gladijator Fight Night 5 priredbe, možete pročitati OVDJE.

Kompletan raspored borbi na GFN 6 eventu, pročitajte pri dnu teksta.

Gladijator Fight Night 6 - raspored borbi:

MMA +93kg
Mladen Kujundžić (Dynamite) Vs Ivan Vičić (SRB)

MMA -84kg
Ilija Brkan (UFK Novi Zagreb) Vs. Luka Šafran (MMA Belišće)

MMA -80kg
Tonči Peruško (Trojan) Vs. Ivica Trogrlić (BiH)

MMA -93kg
Noel Perković (Trojan) Vs. Vergles Domen (Il Gladiatore Academy Trieste)

MMA +93kg
Tiriel Luka Abramović (Dynamite) Vs. Darko Sviben (MMA Team Jakopić)

MMA -70kg
Erik Pletikos (Trojan) Vs. Patrick Jerkovic (Gladijator Zagreb)

MMA -55kg
Matea Josipović (Trojan) Vs. Nikolina Katić (MMA Belišće)

MMA -70kg
Blaž Ivković (UFK Novi Zagreb) Vs. Nikola Janković (MMA Belišće)

MMA -77kg
Markos Jaković (BAN Team Zagreb) Vs. Tommaso Ferronato (Il Gladiatore Academy Trieste)

MMA -77kg
Toni Parač (Valens Vinkovci) Vs. Patrik Valenčić (Dynamite)

Linker
24. travanj 2024 19:18