Regija

Mladen Kujundžić krajem godine borit će se u FEA-i za titulu prvaka: Protivnik mu je stari znanac

Burduja vs. Kujundžić

 Facebook (fea Championship)
33-godišnji riječki kickboksač u Moldaviji će imati priliku doći do pojasa u jakoj organizaciji

Nakon što je ove godine odradio dva MMA nastupa s polovičnim uspjehom, hrvatski borac Mladen Kujundžić krajem godine vratit će se svom matičnom sportu, kickboksu.

‘‘Dynamite‘‘ je ove godine odradio i jedan kickboksački nastup, a u petom mjesecu jednoglasnom odlukom sudaca porazio ga je Francuz Younes Benmalek. Kujundžić je prije toga posljednji kickboksački nastup imao u osmom mjesecu 2019. godine, pod okriljem FEA Championship organizacije.

Upravo pod okriljem iste te organizacije, ‘‘Dynamite‘‘ će nastupiti i 17. prosinca (12. mjesec) ove godine. Naime, Mladen će se boriti za titulu prvaka poluteške kategorije, a protivnik će mu biti stari znanac Alexandru Burduja. Moldavac je aktualni prvak poluteške kategorije u FEA-i, a u trećem mjesecu 2019. godine, Kujundžić ga je pobijedio na bodove nakon dodatne četvrte runde. Tada su se borili na FEN-ovom eventu.

Kujundžić i Burduja krajem godine borit će se u Moldaviji, a Ciorescu će biti grad domaćin. 33-godišnji Mladen tražit će svoju 28. pobjedu u 39. profesionalnom nastupu (27-11), ali prije 12. mjeseca i borbe za titulu u Moldaviji, Kujundžić u svojoj dvorani u Rijeci priprema sjajan seminar.

Legendarni Remy Bonjasky posjetit će njegovu dvoranu 22.10., a više informacija o seminaru koji će Bonjasky održati možete pročitati klikom na LINK. Mladenu želimo puno sreće na meču u Moldaviji i nadamo se da će se kući vratiti s FEA-inom titulom prvaka u poluteškoj kategoriji.

Linker
15. travanj 2024 16:36