Regija

Nečija nula mora otići: Abraham Are prozvao je ‘The Croatian Zombieja‘, ekspresno je stigao odgovor

Abraham Salimon Are

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, ABRAHAM SALIMON ARE)
‘Abi‘ želi da se ova borba održi na Golden Fight 3 priredbi u Šibeniku

U današnje vrijeme sve više viđamo razne mečeve koji bivaju ugovarani u svim borilačkim sportovima, a pri tome na prvu nema neke najzdravije logike, bar ako pričamo o težinskim kategorijama. Tako smo nedavno gledali dvoboj dvije legende poljskog KSW-a gdje su se sučelili Mamed Khalidov (srednjaš) i Mariusz Pudzianowski (teškaš), a prije toga potonji je dijelio kavez i s Michalom Materlom (srednjaš).

Vidljivo je da je ovaj trend sve popularniji, a moguće je da se ovakva borba održi i u Hrvatskoj. Naime, Abraham Are (0-3) preko svog Instagram profila prozvao je Kristiana Siničića (0-2), poznatijeg pod nadimkom "The Croatian Zombie" te se želi boriti s njim na Golden Fight 3 priredbi u Šibeniku za manje od mjesec dana.

"Pi**o debela, Croatian Zombie, čujem da se želiš boriti sa mnom na Golden Fightu. Možemo organizirati to - ako skupiš mu*a!", rekao je Abi na "storyju".

Nije dugo trebalo da stigne odgovor Siničića i to u vrlo sarkastičnom tonu.

"Gospon Abi, nakon dugog razmišljanja između mene i mog stručnog tima, došli smo do odluke da nažalost moramo odbiti ovu velikodušnu ponudu."

image

The Croatian Zombie

SCREENSHOT (INSTAGRAM, THE CROATIAN ZOMBIE)

Ubrzo je postavio još jedan "story" na kojem je ukazao na najveći problem.

"Ne znam bi li sudačka komisija odobrila meč nekoga od 70 i 130 kilograma."

image

The Croatian Zombie

SCREENSHOT (INSTAGRAM, THE CROATIAN ZOMBIE)

Kao što i sami vidite, razlika u kilaži je apsurdna i bolje da niti ne pomislimo kakve bi posljedice mogla prouzročiti ova borba te se nadamo da takve stvari nećemo gledati u kavezu.

Linker
02. svibanj 2024 03:11