Regija

Nemanja Milošević nahvalio Veličkovića i prozvao dio MMA scene: ‘Nije pravio majmuna od sebe da bude Instagram model‘

Bojan Veličković

 Screenshot (instagram, Oktagon Mma)
Poprilično je očigledno koga su išle prozivke ponajboljeg srpskog MMA trenera

Najljepšu priču ovogodišnjeg regionalnog MMA-a zasigurno piše najbolji srpski velteraš Bojan Veličković. "Prometej", "Srpski čelik", kako vam drago, osvojio je Oktagonov Gamechanger turnir i u džep spremio 300.000 dolara.

Bila je ovo uistinu sjajna godina iza njega, a njegov rad i trud nije prošao nezapaženo. Čestitke sijevaju sa svih strana, a priznanje mu je odao i ponajbolji srpski MMA trener, Nemanja Milošević. Veličkovića je uzeo za primjer da ćete sigurno uspjeti ako se od prvog dana držite isključivo sporta, a usput je prozvao i dio MMA scene:

"On je najbolji primjer na svijetu da se na kraju dana sve lijepo vrati ako su vam emocije prema sportu bile iskrene od samog početka. Čovjek nije koristio sport da bi se reklamirao i dizao si vrijednost da bi mogao biti Instagram model i prodavač. Maniri i ponašanje uvijek su mu bili na prvom mjestu. Nije pravio majmuna od sebe i nije bio prinuđen pušiti ku****e za kantu proteina. Nije skupljao pratitelje, likeove, komentare i ostale gluposti koje vam se danas plasiraju da su potrebni za karijeru. Pokazao je svima kako se ovo zaista radi i potvrdio moju teoriju da je 90 posto ljudi koji prate i bave se ovim sportom glupo kao k***c."

image

Instagram story Nemanje Miloševića

SCREENSHOT/INSTAGRAM/NEMANJA MILOšEVIć

Poprilično je očigledno koga su išle prozivke ponajboljeg srpskog MMA trenera, a je li u pravu, neka svatko prosudi sam za sebe.

Linker
24. travanj 2024 04:55