Regija

Ništa od meča Vase i ‘Croate‘ u Puli: Vaso odmah prozvao njegovog timskog kolegu, čeka se odgovor

Vaso i Pejić

 Screenshot (instagram, Vaso Bakocevic), Youtube (ksw)
Iako ‘zle krvi‘ nema, meč bi sigurno bio zanimljiv

Izgleda kako ćemo još neko vrijeme pričekati meč između Vase Bakočevića i ‘Croate‘ Barria, barem ako je vjerovati Vasinim objavama na Instagram profiu. Naime, Vaso je danas objavio kako su mu iz FNC-a rekli da Barrio još uvijek nije spreman na meč zbog ozljede šake koju je zadobio u posljednjem meču.

Međutim, Vaso tu ne namjerava stati. Proaktivno je prozvao drugog borca, ‘Croatinog‘ timskog kolegu i bivšeg protivnika Filipa Pejića.

image

Vaso 1

Screenshot (instagram, Vaso Bakocevic)

Vaso je napisao: ‘‘Imam odličnu ideju… Možda i bolju… Superfight protiv Filipa Pejića? Šta kažeš? Neki catchweight nešto, mada znam da si ti ratnik, ne bi te mnogo zanimala kilaža.‘‘

image

Vaso 2

Screenshot (instagram, Vaso Bakocevic)

Filip se još uvijek nije oglasio na ovu prozivku, no vjerujemo kako bi sve regionalne fanove i ova borba zanimala. Nema te ‘zle krvi‘ između njih dvojice, no uvjereni smo da bi ova dva borca pružila odličan meč za publiku.

Filip ‘Nitro‘ Pejić je trenutno u lošijem nizu od tri poraza, a posljednjih sedam borbi je odradio pod okriljem KSW-a. U tih sedam nastupa slavio je dva puta, no poraze su mu nanijeli odlični borci koji su trenutno u vrhu kategorije, a neki su bili i prvaci.

Vaso je u trenutno posljednjem nastupu pobijedio Kyryla Medvedovskog na FNC 6 priredbi u vrlo laganom meču za njega. Hoće li doći do ove borbe, saznat ćemo kad se i Pejić oglasi.

Linker
15. travanj 2024 01:15