Regija

Novosadski SPENS sutra će ugostiti odličan MMA event: ARMMADA 8 donosi nam borbu za titulu u teškoj kategoriji

ARMMADA 8

 Armmada
Iako su oči borilačke javnosti uprte u boksačku priredbu koja nas očekuje u Saudijskoj Arabiji, ne smijemo izostaviti ni ovu regionalnu MMA priredbu

Sutra nas u velikoj dvorani novosadskog SPENS-a očekuje jedna odlična MMA priredba. ARMMADA 8 donosi nam čak devet fenomenalnih borbi regionalnih boraca, a gledat ćemo i borbu za titulu u teškoj kategoriji. Nema sumnje kako nas očekuje jedna jako dobra večer MMA-a, a organizacija ima itekako što za ponuditi.

U glavnoj borbi večeri gledat ćemo novi nastup srpskog teškaškog potencijala, Jovana Leke. Nakon što je Aleksandru Rakiću pomagao u posljednjem pripremnom kampu za meč protiv Jirija Prochazke, sada je vrijeme i za njegov novi nastup. Unatoč tome što se trebao boriti protiv dobro poznatog veterana Olija Thompsona, Oli je nažalost otkazao meč.

Međutim, iz organizacije su brzo reagirali te je Leka dobio novog protivnika, a radi se o nezgodnom Rusu Antonu Vinnikovu. Vinnikov je dosta iskusniji borac te Leka neće imati lagan zadatak, no ovo će mu svakako biti velika prilika da se publici prikaže kao borac koji je spreman i za ovakve izazove.

Što se tiče sunaslovne borbe večeri, u njoj ćemo gledati novi nastup Aleksandra Terzića. Terzić nije nastupio od prošle godine i poraza od Patrika Čelića na BRAVE 69 priredbi, a sutra ga očekuje iskusni Luan Duarte. Terzić je, do sada viđenom, dosta kvalitetniji borac te velikih iznenađenja ovdje ne bi trebalo biti.

Što se ostalih mečeva tiče, očekuju nas okršaji između Aleksandra Novakovića i Luke Mikelčića, kao i Dragutina Jegdića i Iona Grigorea. Obračunat će se Luka Lakić i Asmir Sadiković, a cijeli ‘‘card‘‘ možete pogledati ispod:

image

ARMMADA 8 card

Armmada

Linker
21. srpanj 2024 19:34