UFC

Makhachev McGregora vidi kao laganu borbu: ‘Protiv Khabiba je bio u top formi, a sada pije previše alkohola‘

Islam Makhachev i Conor McGregor

 Giuseppe Cacace/afp/profimedia, Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Osim spomenutih stvari, Conor je u međuvremenu doživio i težak prijelom noge u meču protiv Poiriera, tako da je sigurno i dugo izbivanje iz kaveza učinilo svoje

Dva tjedna nas dijele od UFC 302 priredbe koju će predvoditi prvak Islam Makhachev, a svoju titulu će braniti protiv Dustina Poiriera. Bit će to dosta brz povratak Poiriera u kavez nakon što je u trećem mjesecu nokautirao Benoita Saint-Danisa, a ovo mu je ujedno i izgledno posljednja prilika da postane UFC-ovim prvakom.

Neovisno o tome, Makhachev se punom parom priprema za nadolazeći meč, a jučer su ga pitali oko borbe protiv Conora McGregora. Naravno, Islam protiv toga nema ništa, ali je rekao da bi to za njega bila vrlo lagana borba:

‘‘Ljudi bi bili glupi da odbiju taj meč. Naravno da bih se borio protiv njega“, kratko je Islam rekao u ‘‘Pound4Pound‘‘ podcastu s Kamaruom Usmanom i Henryjem Cejudom, a zatim pojasnio:

‘‘Brate, to je lagan meč. Taj tip više nije isti. Ne želim ono, ne želim učiniti da izgleda loše, ali svi znaju da to više nije isti tip kao prije. Siguran sam. Kada se borio protiv Khabiba, bio je u jako dobroj formi. Tada je bio visoka klasa borca. Ali sada, previše alkohola, previše viskija‘‘, zaključio je Makhachev.

Osim spomenutih stvari, Conor je u međuvremenu doživio i težak prijelom noge u meču protiv Poiriera, tako da je sigurno i dugo izbivanje iz kaveza učinilo svoje. Ostaje nam za vidjeti kako će McGregor izgledati protiv Chandlera krajem šestog mjeseca, a nakon toga će sve biti jasnije.

Ukoliko pak pobijedi Chandlera, vjerujemo da nikoga ne bi čudilo da ga UFC odmah sljedećeg gurne u borbu za titulu, ali valja pričekati rasplet meča protiv Chandlera.

Linker
25. srpanj 2024 11:32