Regija

(FOTO) Održano vaganje za FNC Armagedon finale, očekivano zaiskrilo između Čelića i Bojkovića

Patrik Čelić i Marko Bojković
 Boris Kovacev/CROPIX
Sedam borbi održat će se u ATT Zagreb dvorani na finalnoj priredbi Armagedon turnira

U dvorani zagrebačkog American Top Teama održano je službeno vaganje za finalnu priredbu prve sezone FNC Armagedona, na kojoj će se održati sedam borbi. Tri od toga su finalni susreti turnira koji je osvojio regiju i predstavio nam neke mlade i talentirane borce.

Svi sudionici priredbe uspješno su zadovoljili maksimalno dozvoljene težinske granice, nakon čega su odrađena i sučeljavanja. Očekivano je najviše zaiskrilo između Patrika Čelića i Marka Bojkovića, koji su morali biti razdvojeni, dok je zanimljiva situacija viđena kod Nina Škrijelja i Daniela Bažanta. Crnogorac je kod sučeljavanja uhvatio Bažantovu nogu kao da će krenuti na rušenje, kao da je time borcu iz Pule htio najaviti što ga u njihovom revanšu čeka. Između sudionika glavne borbe, Jakoba Kosića i Marka Ostaneka, jednako očekivano tenzija nije bilo.

Na programu se nalazi i četiri "superfight" borbe, od kojih je najzvučnija ona između Karla Caputa i člana Bellatora Harryja Hardwicka, dok će svoje nove nastupe upisati Adriana Vuković i Donald Ćosić, a program otvara borba u kojoj se sastaju Leon Krajačić i Vlasto Čepo.

Foto galeriju pogledajte klikom na naslovnu fotografiju članka, a ispod teksta možete vidjeti rezultate vaganje te ujedno time i popis onoga što će se događati u borilištu.

FNC Armagedon finale - Rezultati vaganja

Jakob Kosić (77.5 kg) vs. Marko Ostanek (77.5 kg)
Patrik Čelić (70.5 kg) vs. Marko Bojković (70.5 kg)
Nino Škrijelj (66.5 kg) vs. Daniel Bažant (66.5 kg)
Karlo Caput (66.5 kg) vs. Harry Hardwick (66.2 kg)
Donald Ćosić (117 kg) vs. Tadej Dajčman (119.5 kg)
Adriana Vuković (57.5 kg) vs. Ana Maria Pal (56.9 kg)
Vlasto Čepo (84.5 kg) vs. Leon Krajačić (83.8 kg)

Linker
16. travanj 2024 06:22