Regija

Pantić protiv Petjea: Veliki regionalni okršaj na idućoj Megdanovoj priredbi

 Megdan
Megdan FC najavio je kako će se na njihovoj idućoj priredbi održati sjajan regionalni kickboxing meč

Vrhunski kickboxing okršaj najviše razine fanovi će imati priliku pogledati 14. listopada u Novom Sadu, gdje će se održati iduća priredba Megdan FC promocije, pod nazivom "Za bolja vremena". Na vrlo zanimljivom popisu borbu, vjerojatno najjači okršaj bit će po kickboxing pravilima, u kategoriji do 75.6 kilograma, a sastat će se Čedo "TDI" Pantić i Samo Petje.

Pantić dolazi iz Modriče, a trenira u Banjaluci te je kroz dosadašnje Megdan FC priredbe postao njihova najveća kickboxing zvijezda, ali je isto tako rezultatima potvrdio kako se radi o jednom od najboljih boraca u regiji. Ovaj mladić bori se vrlo atraktivno, a iza sebe ima veliku bazu navijača koja je svakom borbom sve veća. Na idućem Megdanu se trebao boriti protiv Miloša Keljanovića, no ovaj je otkazao borbu pa su iz promocije posegli za najjačim mogućim regionalnim imenom.

Samo Petje je upravo to, budući da se Slovenac do sada iskazao kao FFC prvak, ali i po nastupima u najvećim svjetskim promocijama, uključujući Glory FC. Od mladih dana je u vrhu europske scene te se tamo zadržao cijelo vrijeme, a sad se nalazi u najzrelijim godinama, spreman za iskorak. Prije toga je odlučio prihvatiti borbu kojom bi se trebalo potvrditi tko je najbolji borac u regiji unutar njihove težinske skupine. Petje je borac koji uvijek svoje okršaje namjerava završiti, a Pantić je sjajan tehničar iz kluba koji je izbacio nekoliko vrhunskih boraca pa bi ovo trebao biti više nego zanimljiv, ali i vrlo važan okršaj.

Od preostalih do sada najavljenih okršaja za ovu priredbu vrijedi spomenuti okršaj Bojana Kosednara i Nikole Joksovića, kao i onaj između Aleša Rateja i Nenada Milanova. Iz promocije su najavili još poneko iznenađenje.

Linker
12. travanj 2024 12:06