Regija

Patrik Čelić dobio priliku na FNC 5 priredbi osvetiti timskog kolegu Luku Ćurkovića

Patrik Čelić

 Boris Kovacev/CROPIX
Michael Reali protiv sebe će imati još jednog člana American Top Teama

Talijanski MMA borac Michael Reali u prosincu je na FNC 4 priredbu u Osijeku upisao svoj profesionalni debi. I dugo će ga pamtiti, budući da je kao autsajder uspio nokautom savladati velikog domaćeg potencijala, Luku Ćurkovića. Završio je "Kratos" tu borbu nakon samo 45 sekundi, a epilog svega toga je profesionalni ugovor koji je potpisao s Fight Nation Championship promocijom.

S ugovorom je došao i novi nastup odmah na idućoj FNC priredbi pa ga tako 26. ožujka u Zaboku čeka još jedan član zagrebačkog American Top Teama, Patrik Čelić.

Čelića smo posljednje gledali prošlog proljeća, kad je u finalu lake kategorije prve sezone FNC Armagedona poražen od Marka Bojkovića. Nedavno se vratio s Floride gdje je trenirao u glavnoj ATT dvorani, a u međuvremenu je nabacio masu te se prebacio u velter kategoriju, u kojoj će ovim putem debitirati.

Patrik je bio u kutu Luke Ćurkovića kad ga je Reali pobijedio i svakako mu je teško pao ružan poraz njegov prijatelja. To će svakako biti motivacija da se on pokaže u boljem svijetlu i da ne dozvoli Talijanu naziv lovca na ATT borce, što bi svakako postao ako bi savladao još jednog člana najvećeg hrvatskog MMA tima.

Program priredbe u Zaboku sve se više puni sjajnim borbama i ne sumnjamo kako će nas promocija u idućim danima ugodno iznenaditi još kojim kvalitetnim uparivanjem.

Glavna borba priredbe donijet će i prvi pojas FNC prvaka. Za titulu lake kategorije borit će se Daniel Bažant i Rony Jason.

Linker
24. travanj 2024 12:30