Regija

Patrik Čelić u posljednji trenutak dobio novog protivnika za sutrašnji debi u Aresu: Evo protiv koga će se boriti

Patrik Čelić

 BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix
Nadamo se kako promjena protivnika neće previše utjecati na Patrika i kako će uspješno debitirati u Aresu

Ovoga će tjedna hrvatski borac Patrik Čelić napraviti veliki iskorak u dosadašnjoj karijeri te će se okušati u francuskom Aresu. Krajem prošloga mjeseca smo pisali o tome, no sinoć je došlo do određenih promjena kada je u pitanju njegov debi u ovoj promociji.

Dobra vijest je da će Patrik ipak nastupiti, no doslovno u zadnji čas je došlo do promjene protivnika. Trebao se originalno Patrik boriti protiv Khairulle Khairullaeva, no sinoć je došlo do novih informacija. Naime, Khairullaev se povukao iz ovog meča, no organizacija je uspjela pronaći zamjenu.

Umjesto njega, nasuprot Patrika će izaći Mihail Lavraniuc (2-1 MMA), talijanski borac kojemu će ovo također biti debi u organizaciji. Nema previše informacija o ovom borcu, osim da je profesionalac od 2021. godine te da je do obje pobjede koje je u karijeri ostvario došao prekidom.

Patrik je s druge strane iskusniji borac, no u MMA-u nije nastupio od drugog mjeseca ove godine kada je na Brave-ovoj priredbi u Beogradu pobijedio Aleksandra Terzića. Borio se i u boksu golim šakama na posljednjoj Golden Fight priredbi, a drago nam je da se konačno vraća u MMA borilište.

Što se tiče priredbe, ona se održava sutra od 19:00 sati. Kako za sada stvari stoje, Patrik bi ju trebao i otvoriti, tako da njegov nastup možemo očekivati upravo tada. Nadamo se kako promjena protivnika neće previše utjecati na Patrika i kako će uspješno debitirati u Aresu. Patrik, sretno!

Linker
03. svibanj 2024 10:27