Regija

Patrik Čelić večeras nastupa na velikoj pozornici: Saznajte kako i kada možete pogledati njegov nastup

Patrik Čelić (lijevo) vs. Mihail Lavraniuc (desno)

 Screenshot (youtube, Ares Fc)
Talentirani hrvatski velteraš borit će se pod okriljem velike europske MMA organizacije

Velik meč večeras čeka Patrika Čelića (6-1-0), jednog od najperspektivnijih hrvatskih MMA boraca. Mladi Patrik nastupit će na Ares FC 17 eventu u Francuskoj, a uz nastup na Braveu ranije ove godine, Čeliću će ovo biti najveća ‘‘pozornica‘‘ na kojoj je dosad nastupao.

Patrik je ipak umalo ostao bez nastupa pod okriljem Aresa. Khairulla Khaitullaev, prvotno ugovoreni Patrikov protivnik prekjučer je otkazao nastup, ali srećom, organizatori su ekspresno pronašli zamjenskog protivnika.

Talijanski borac Mihail Lavraniuc (2-1-0) prihvatio je nezahvalnu ponudu i uskočio je na ‘‘short notice‘‘. Lavraniuc iza sebe ima tri profesionalna nastupa, a upisao je dvije pobjede i poraz. Posljednji nastup odradio je u 11. mjesecu prošle godine, a ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi porazio je Simonea Mannu. Sve od tada Lavraniuc nije ulazio u kavez, a danas će izaći na megdan našem Čeliću.

Oba borca jučer su uspješno odradili vaganje. Čelić je na vagu stao sa 170,4 ‘‘pounda‘‘, odnosno 77,3 kg, dok je njegov protivnik bio nešto lakši i težio je 76,7 kilograma (169 ‘pounda‘).

Ares FC 17 event počinje večeras od 19:00h, a Patrikov meč prvi je na rasporedu. Prijenos priredbe možete pogledati putem UFC Fight Pass servisa. Dodat ćemo kako je glavna borba večeri između Baissangoura Chamsoudinova i Felixa Klinkhammera na kraju otkazana, jer Chamsoudinov nije mogao skinuti kilažu. Njihov meč za pojas u velter kategoriji pomaknut je za 15. prosinca (12. mjesec).

Linker
27. travanj 2024 14:34