Regija

Pejić progovorio o ‘najboljem mogućem raspletu‘ i poručio: ‘Ovako spreman u KSW-u još nikad nisam bio!‘

Filip Pejić
 Instagram (KSW)
‘Kada zakoračim u taj kavez, vidjet će tko sam, koliko sam dobar i koliko sam spreman‘

"Spreman sam, iza mene su dobre pripreme", samouvjereno će Filip Pejić u četvrtak, dva dana prije nastupa u Ergo Areni i susreta s bivšim prvakom u perolakoj kategoriji, Salahdineom Parnasseom.

"Kada sam potpisao ugovor s KSW-om, on je bio prvi borac s kojim sam se htio boriti. On je najbolji borac ove kategorije, barem na papiru. Ali u kavezu, mislim da i nije. Bio sam vrlo sretan kad sam saznao da se borim protiv njega. Bio sam poput malog djeteta", otkrio je Pejić pred nastup na KSW-u 61.

Borba u Gdanjsku nosi sa sobom i veliku priliku. Pobijedi li 'Nitro' opasnog Francuza, za idućeg suparnika mogao bi imati aktualnog prvaka Daniela Torresa od kojeg je, podsjetimo, izgubio 2019. kada je KSW po prvi puta stigao na hrvatsko tlo.

"Martin Lewandowski je rekao da ćemo iz ove borbe dobiti idućeg izazivača", potvrdio je Filip.

A kako se spremao za Parnasseov stil borbe?

"U pripremama za Salahdinea sam sparirao s trening partnerom koji se bori iz kontra garda. Radili smo i na igri u parteru, a kontaktirao sam i neke borce koji su se borili protiv njega."

Borba s prvakom Danielom Torresom u rujnu?

"To je najbolji mogući rasplet. Nadam se da ćemo se boriti u Puli."

Kakvog Salahdinea očekuje ove subote?

"Mislim da će u borbu ući s određenom dozom straha. Zašto? Jer ga je Daniel nokautirao u prvoj rundi, a ja sam s Danielom odradio tri runde tijekom kojih smo razmijenili brojne udarce."

Salahdine puno priča o Torresu, znači li to da je već upisao pobjedu protiv njega?

"To nije dobar način razmišljanja. Kada zakoračim u taj kavez, vidjet će tko sam, koliko sam dobar i koliko sam spreman", poručio je Filip svom suparniku pa dodao:

"Osjećam se sjajno. Po prvi puta u KSW-u osjećam nevjerojatnu moć, kako psihički tako i fizički. Spreman sam za bitku. Ponavljam, u najboljoj sam formi otkako sam stigao u KSW."

Linker
25. travanj 2024 09:10