Regija

Petar Milas vratio se pobjedama! Početkom borbe rutinski završio Čeha

Petar Milas

 Instagram (petar Milas)
Nije boksao godinu dana nakon poraza od Yoke

Nakon godinu dana bez borbe, Petar Milas se sinoć vratio u velikom stilu. Tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio je Čeha Pavela Soura. Bila je to šesnaesta pobjeda u karijeri hrvatskog boksača, a uistinu mu je i bila potrebna s obzirom da je u posljednjem meču izgubio od Tonyja Yoke i da se godinu dana nije borio.

Odlično je to za Milasa koji je u posljednjih godinu dana imao velikih problema s promotorima. U intervjuu za naš portal je rekao da duga pauza nije njegova krivica, a izrazio je i želju za što češćim mečevima:

‘‘Da se mene pita, ja bih boksao svaki vikend. Profesionalni boks više je biznis nego sport. Radi se o menadžerstvu i promotorima. Da se mene pita, boksao bih puno češće. Tražio sam promotora. Mogao sam ići svojim putem i opet boksati teške mečeve, ali izabrao sam bolji put. Potpisao sam ugovor s promotorom (Fides sports) i sad ću napraviti par nešto lakših mečeva, a onda ću opet boksati za neke titule.‘‘

Inače, Milas je prije sinoćnje pobjede posljednji put boksao protiv Tonyja Yoke od kojeg je izgubio tehničkim nokautom u sedmoj rundi. Uslijedila je onda duga pauza od godinu dana, da bi se sinoć vratio pobjedom nad bivšim Hrgovićevim protivnikom tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Petru čestitamo na pobjedi i nadamo se kako ćemo ga u ringu gledati što prije.

Linker
20. travanj 2024 22:20