Regija

Pijetraj odgovorio Vasi pa iznio zanimljiv prijedlog za okršaj(e) sa Sepom: ‘Da ti čika Leo nešto kaže...‘

Leonard Pijetraj

 SCREENSHOT/YOUTUBE (PODCAST INKUBATOR) Screenshot/youtube (podcast Inkubator)
Najpoznatiji hrvatski boksački trener i njegov pulen predlažu Bakočeviću mečeve u MMA-u, ‘bare knuckleu‘ i boksu

Nakon što je najpoznatiji hrvatski boksački trener, Leonard Pijetraj, prije otprilike dva i pol mjeseca, tijekom gostovanja u "On Weight" emisiji Gorana Babića Hambija, javno predložio "bare knuckle" okršaj između Hrvoja Sepa i Vase Bakočevića, a jedan od najpopularnijih regionalnih MMA boraca načelno prihvatio takav prijedlog, ova zanimljiva priča dobila je i svoj nastavak. Pijetraj se, naime, ponovno obratio "Psihopatu", a ovog je puta i detaljizirao, odnosno proširio, svoju inicijalnu ideju.

"Vaso Bakočević, javi se buraz, sa Sepom ćeš napraviti spektakl", poručio je najprije Pijetraj Vasi krajem svibnja, a crnogorski borac nekoliko dana kasnije odgovorio mu je na sebi svojstven način:

"Ne znam tko je taj ‘Slep‘, ali što se mene tiče, ako je prava lova - može. Čika Leo, ovo je moja igra".

Kao što je uvodno istaknuto, priča je sada dobila i treći čin, a on se odvio tijekom Pijetrajevog gostovanja u Podcast Inkubatoru prošlog petka.

"Vaso je vrlo simpatičan momak, pravi mangup, prva liga. U sportskom smislu, gledao sam jedan njegov meč, nije bio spreman i o tome bi mogli pričati. On je rekao: ‘Čika Leo, došli ste na moje bolje‘, pa da ti čika Leo nešto kaže; svako polje gdje je ‘šora‘ je i moje polje. Cijeli život sam u tome, odrastao sam u Dubravi. Ti nisi nikad čuo za Dubravu. Nisam bio onaj koji nije smio iz dvorišta van, nego sam bio onaj s druge strane dvorišta, na ulici. Bavio sam se s tri borilačka sporta i u ovim drugima sam bio puno bolji nego u boksu u kojem sam imao pet mečeva. Ne mislim da si to zlonamjerno rekao, ali meni je drago da smo došli na tvoje polje", rekao je Pijetraj, pa se dotaknuo organizacijskih detalja, ali i proširio inicijalnu ideju:

"Pazi Sepa koji je on džentlmen, to samo on može napraviti. Rekao mi je: ‘Reci Vasi, da bude fer, napravit ćemo mečeve u MMA-u, ‘bare knuckleu‘ i boksu. Dakle, tri različita meča, ne isti dan. Pa Forgi, je** te svi mečevi naspram ovog. Tu ne možeš ostati gladan, kakav Nate Diaz i Jake Paul, zamisli Vasu i Sepa. Vaso, koji je pravi mangup, i stvarno mi je drag, protiv jednog Sepa koji je fin i džentlmen, ali iz njega sto vragova viri. Kad uđe u meč, ne može gore. Vaso, ruku na srce, u ‘bare knuckleu‘ sa Sepom ima malo šanse jer je to ipak boks, iako Vaso misli da je to njegovo polje, ali ja mu kažem da se jako zeznuo, ali, da budemo fer, idemo i u MMA. Pustio bih da Vaso ili promotori odrede kojim će redoslijedom ići ti mečevi. Neka se to organizira bilo gdje u regiji, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska, Slovenija, gdje god. To će biti meč, kakav Diaz i Jake Paul, neka Balkan gleda!"

"Tu ruši internet 100%, to je mega dvoboj kakav fali ovim područjima", nadovezao se Hambi koji je također gostovao u boksačkom specijalu Podcast Inkubatora.

Ozbiljno se, dakle, zahuktava priča koja posljednja dva i pol mjeseca golica maštu regionalnih borilačkih fanova. Pijetraj i Sep, spremni su, dakle, na okršaje u tri različita borilačka sporta, a treba vidjeti kako će Vaso reagirati na ovu ponudu, ali i ono najbitnije, hoće li Dražen Forgač, čelni čovjek FNC-a, biti zainteresiran za organiziranje ovakvog tipa obračuna. Samo napominjemo da bi se početkom studenog trebala održati FNC-ova priredba u Beogradu...

Linker
20. travanj 2024 13:47