Regija

Plazibat o Soldiću: ‘On je ubojica i vidi se zašto je tu gdje jest, nadam se da će nokautirati Ramazanova‘

Roberto Soldić i Antonio Plazibat

 Instagram (antonio Plazibat)
Najbolji hrvatski kickboksač početkom desetog mjeseca odradio je trening zajedno sa Soldićem

Nekoliko sati dijeli nas od debija Roberta Soldića za ONE Championship. Ponajbolji hrvatski borac u ranim nedjeljnim satima (oko 5:00h) obračunat će se s neporaženim Dagestancem Muradom Ramazanovim (11-0). Pobjedom protiv Ramazanova, Soldić bi se vjerojatno isprofilirao kao sljedeći izazivač za titulu u ONE-ovoj kategoriji do 84 kilograma.

‘‘Robocop‘‘ djeluje fantastično pripremljeno, uostalom kao i uvijek. Nema sumnje da se maksimalno dobro pripremio za svoj debi u ONE-u, a jedan trening odradio je u Amsterdamu zajedno s našim najboljim kickboksačem Antonijom Plazibatom.

Početkom desetog mjeseca Soldić i Plazibat podijelili su zajedničku fotografiju i nekoliko kraćih isječaka sa zajedničkog treninga, a Plazibat se osvrnuo na Soldića prije nekoliko dana u Podcast Inkubatoru.

‘‘Soldić je ubojica, nadam se da će nokautirati ovog (Ramazanova) jako brzo. Mislim da će pobijediti.‘‘, rekao je Plazibat, a zatim je ukratko pričao o zajedničkom treningu.

‘‘Došao je (Soldić) na trening gore do dvorane (u Amsterdam). Potrefilo se tako da smo odradili trening zajedno, podružili, pojeli nešto, ma top. I on je top. Van sve te tehničke strane, ja vidim da on kao borac vidi ono što treba vidjeti da bude vrhunski. Neke stvari radi instinktivno i vidi se zašto je on tu gdje jest. Ima tu neku crtu za način na koji se bori, kako da se postavi i sve ostalo.‘‘, u hvalospjevima je govorio Plazibat.

Antonio je prije dva tjedna odradio svoj nastup na Gloryjevom eventu i brutalno je nokautirao Raula Catinasa u prvoj rundi. Nadamo se da će i Soldić pobjednički okončati svoj meč, pa ćemo moći reći da se ova kratka suradnja pokazala više nego uspješnom.

Linker
24. travanj 2024 11:41