Regija

Plazibat ‘zapalio‘ Instagram objavom u kojoj je pokazao formu i najavio rat!

Antonio Plazibat

 Orange Pics BV/Alamy/Alamy/Profimedia
Ovime je dao do znanja svom protivniku što ga čeka u subotu

Naš najbolji kickboksač Antonio Plazibat pohvalio se na svom Instagram profilu nevjerojatnom formom i time najavio rat za subotu protiv Tarika Khbabeza. Antonio je trenutno u top formi s oko 130 kilograma mišićne mase što se može vidjeti i na slici. U posljednje dvije borbe slavio je nokautima, a protiv Marokanca Tarika Khbabeza već se borio prošle godine i tada ga je nokautirao u drugoj rundi.

Možemo reći kako Rico Verhoeven za sada vješto izbjegava našeg borca što niti ne čudi s obzirom na to da je Plazibat u svojoj posljednjoj borbi brutalno nokautirao Benjamina Adegbuyija, borca koji je tada bio trećerangirani na listi kickboksača i jedan od rijetkih koji se može pohvaliti da je nokautirao Badra Harija. Time je zapravo poslao jasnu poruku da namjerava nokautirati svakoga tko stane ispred njega. Objavom je najavio svoje namjere i uputio upozorenje svom subotnjem protivniku.

"Ovu subotu idemo opet u rat pokazati tko je luđi."

Antonio je ovom objavom "zapalio" Instagram s više od pet tisuća lajkova u samo sat vremena i dobio podršku od mnogih poznatih boraca, među kojima je i Vaso Bakočević koji mu je komentirao "Macoooo!!!!!".

Vjerujemo kako Plazibat neće previše kalkulirati u ovoj borbi i da će se osloniti kao i do sada na snagu udarca i tehniku. Nikome ne bi trebalo biti svejedno hoće li ga udariti borac od 130 kg mišićne mase, tako da vjerujemo kako je Marokanac složio defenzivniju taktiku i da će pokušati izbjeći izmjene udaraca s našim borcem.

Linker
20. travanj 2024 16:14